Трендові зачіски для довгого волосся — від класичного хвоста до оригінальної асиметрії

Догляд за волоссям
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

Зачіски на довге волосся це не тільки туго заплетена коса (хоча і без неї буває ніяк), а й безліч інших цікавих варіантів. Редакція Хочу склала список, до якого увійшли зачіски для довгого волосся, яке можна зробити самостійно.

Зачіски з довгим волоссям: топ-8

Незалежно від вашого стилю чи перукарських умінь у цьому списку точно знайдуться зачіски на довге волосся, яке захочеться зробити. Видання byrdie.com спробувало зібрати тренди і підібрати варіанти на будь-який смак — від начосів до класики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прісцілла Преслі

Трендові зачіски для довгого волосся — від класичного хвоста до оригінальної асиметрії - фото №1

Зачіски на довге волосся 2024 року точно віддаватимуть належне фільму "Прісцилла", який вийде на екрани в січні. І не дарма: у фільм сповнений модних образів 60-х, з яких можна черпати натхнення. Щоб створити таку зачіску, покладіть волосся посередині, зробивши невелику шишку на маківці.

Зачіска з 90-х

Трендові зачіски для довгого волосся — від класичного хвоста до оригінальної асиметрії - фото №2

90-ті роки все ще у тренді. Об'ємний пучок на маківці з безліччю кучерів, об'єму та розпущених пасм — це те, що точно додасть шарму вашому образу.

Витончений французький твіст

Трендові зачіски для довгого волосся — від класичного хвоста до оригінальної асиметрії - фото №3

Якщо ви шанувальник класичної, непідвладної часу елегантності, витончена французька зачіска – ідеальний варіант для нового сезону. Ця зачіска ідеально підходить для будь-якого заходу. Ідеальний спосіб зробити будь-який образ більш ошатним - забрати все волосся назад за голову, скрутити, підтягнути та заколоти.

Шикарна пов'язка на голову у стилі 60-х

Трендові зачіски для довгого волосся — від класичного хвоста до оригінальної асиметрії - фото №4

Ще один образ, натхненний 60-ми роками. Ретро-пов'язка на голову цього сезону набирає популярності. Сідні Суїні, Розалія та Белла Хадід вже випробували цей тренд у повсякденних образах. Поєднуйте аксесуар з локонами, прямим волоссям, зібраним у хвіст або навіть залиште пасма, що обрамляють обличчя - всі ці зачіски можна прикрасити пов'язкою.

Дитячі бантики

Трендові зачіски для довгого волосся — від класичного хвоста до оригінальної асиметрії - фото №5

Все, що вам потрібно, - це тонка стрічка та шпильки. Будь-яка зачіска підійде; просто зав'яжіть маленькі бантики на пасмі волосся (або навколо шпильки), щоб зробити образ милим. Коси, пучки, хвилі або пряме волосся - все це стане чудовою основою.

Скульптурна зачіска

Трендові зачіски для довгого волосся — від класичного хвоста до оригінальної асиметрії - фото №6

Ця зачіска для довгого волосся складніша, ніж попередня. Її можна зробити в салоні або самостійно. Щоправда, доведеться запастися гелем, лаком для волосся та терпінням.

Плетена булочка

Трендові зачіски для довгого волосся — від класичного хвоста до оригінальної асиметрії - фото №7

Плетений пучок завжди у моді. Просто заплетіть все волосся в класичну косу, потім скрутіть її в пучок. Можна залишити кілька пасм, що обрамляють обличчя, зробити проділ посередині або збоку або навіть додати святковий бант.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Класичний хвіст

Трендові зачіски для довгого волосся — від класичного хвоста до оригінальної асиметрії - фото №8

Ще класичнішою, ніж плетений пучок, є зачіска, зібрана в гладкий хвіст. Хвіст підійде для будь-якої нагоди — від повсякденного до урочистого. А також стане ідеальною основою для будь-яких модних аксесуарів для волосся.

Раніше ми розповідали про найлегший спосіб підібрати ідеальну зачіску. Він займе лише хвилину!