8 сміливих ідей стрижок, які варто спробувати у 2024 році (ФОТО)

Догляд за волоссям
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Які зачіски в моді? 2024 тільки наступив, але про його тренди вже відомо практично все! І це хороша новина, адже тенденції стрижок 2024 універсальні і роблять перший похід в салон більш захоплюючим, ніж зазвичай.

Модні зачіски 2024 року: список від перукарів

За словами перукарів, модні зачіски 2024 будуть довгими і струменями, як у 70-х, пише allure.com . Видання поговорило з досвідченими хеїр-стилістами та дізналося, які зачіски зараз у моді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хвилястий боб

8 сміливих ідей стрижок, які варто спробувати у 2024 році (ФОТО) - фото №1
Фото — Pinterest

Стиліст Фредерік Феккай каже, що у 2024 році дівчата віддаватимуть перевагу більш невимушеним локонам, тому замість прямих бобів частіше можна буде побачити хвилі, що імітують природну текстуру.

Чубчик Біркін з 70-х

8 сміливих ідей стрижок, які варто спробувати у 2024 році (ФОТО) - фото №2
Фото — Pinterest

Нас справді чекає відродження 70-х. А чубок Birkin це, безперечно, відображення тієї епохи. Ключем до ідеальної невимушеної атмосфери цього є тонкі шари, які, за словами Феккая, надають цій стрижці м'який і природний вигляд. Така зачіска особливо йтиме власницям природного хвилястого волосся.

Боб до підборіддя

8 сміливих ідей стрижок, які варто спробувати у 2024 році (ФОТО) - фото №3
Фото — Pinterest

Ще одна коротка стрижка, яка буде актуальна у 2024 році, – це боб до підборіддя. Носіть його гладким, прямим і з проділом посередині, як Лорі Харві, або нанесіть на волосся трохи крему для завивки і додайте структури, як у скуйовдженому бобі з бічним проділом Ісси Рей.

Янгол

8 сміливих ідей стрижок, які варто спробувати у 2024 році (ФОТО) - фото №4
Фото — Pinterest

Не обов'язково бути янголом, щоб мати німб. Така зачіска вільної, округлої форми вигинається під бровами, обрамляє обличчя та відкривається на вилицях. Довжина волосся в такій зачісці не така важлива, як вигнута чубчик. Саме вона повинна обрамити обличчя так, щоб шари підкреслювали вигини та контури вашого обличчя.

Кучерява Піксі

8 сміливих ідей стрижок, які варто спробувати у 2024 році (ФОТО) - фото №5
Фото — Pinterest

Класичний піксі отримає кокетливе оновлення у 2024 році. Експерти прогнозують, що ця коротка стрижка з чубчиком, що в'ється, стане ідеальним вибором для тих, хто хоче повністю оновити свій образ. Зачіска відмінно підходить власницям природних кучерів.

Чубчик до вій

8 сміливих ідей стрижок, які варто спробувати у 2024 році (ФОТО) - фото №6
Фото — Pinterest

Цього року чубчик буде довшим, ніж ви коли-небудь бачили. Але для того, щоб, все-таки, бачити тих, хто вражений красою вашої чубчика, краще попросіть перукаря залишити середину чубчика трохи коротше і тонше (щоб не заважало зору) і зробити бічні сторони довгими, щоб вони гармоніювали з рештою волосся, створюючи арку обрамляє обличчя.

Полірований шег

8 сміливих ідей стрижок, які варто спробувати у 2024 році (ФОТО) - фото №7
Фото — Pinterest

Ця стрижка ідеально підходить для тих, кому набрид звичайний боб або шег. Більш довгі та прямі шари роблять зачіску гладкішою, ніж звичайний шег, а оригінальна форма та перевернені кінці роблять її більш цікавою, ніж базовий боб. Простота цієї стрижки полегшує укладання та догляд, тому експерти прогнозують, що вона стане найзатребуванішою стрижкою 2024 року.

Шари метеликів

8 сміливих ідей стрижок, які варто спробувати у 2024 році (ФОТО) - фото №8
Фото — Pinterest

Ця жіночна стрижка красиво обрамляє обличчя м'якими шарами, що надають м'якість та рух. Для максимального об'єму при укладанні цієї стрижки краще використовувати круглу щітку для сушіння з легким мусом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували 10 варіантів стрижок для середньої довжини волосся. Тут ви знайдете образи Мерелін, Рейчел, недбалі кучері та інші модні зачіски 2024 року.