Що робити, щоб фарба не вимивалася з волосся? Ці хитрощі допоможуть зберегти колір

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Жінка обирає фарбу для фарбування, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Поради стилістів по догляду після фарбування

Після фарбування волосся приносить радість своїм насиченим кольором та надзвичайним блиском. Але вже після кількох разів миття фарба починає вимиватися і зачіска набуває непривабливого вигляду.

Професійні перукарі радять своїм клієнтам дотримуватися кількох важливих рекомендацій, щодо збереження кольору. Що потрібно робити, щоб ваше волосся довше утримувало насиченість та яскравість після фарбування, розповідає 24kp.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб колір був стійким максимально довго

Мити теплою водою. Гаряча вода швидко вимиває фарбу і призводить до ламкості волосся.

Правильний догляд . Обирайте відповідні доглядові засоби та шампуні спеціально для фарбованого волосся. Стилісти радять утриматися від нанесення інтенсивних живильних масок протягом 14 днів після фарбування.

Використовуйте бальзами і кондиціонери, які не змиваються. Після фарбування обирайте спеціальні засоби, які створюють захисний шар на волоссі та перешкоджають вимиванню кольорового пігменту. 

Захист від сонця та перепадів температур . Використовуйте засоби,  які захищають від УФ-випромінювання як влітку, так і взимку. Не нехтуйте носінням головних уборів у холодну пору.

Обмеження фену та приладів для волосся . Намагайтеся мінімізувати користування феном та технікою для укладання волосся. Якщо без цього неможливо обійтися - використовуйте термозахисні засоби для мінімізації температурної шкоди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як приховати сивину без фарбування . Впоратися з сивим волоссям можуть природні компоненти та домашні засоби.