Як зробити ідеальну зачіску всього за кілька секунд: відеоінструкція для лінивих

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото зачіска "гулька"
Фото: publish

Стильні ідеї для різних зачісок

Жінки, які мають довге волосся можуть придумати багато варіантів для вдалих зачісок . Проте, зазвичай зранку завжди поспішають, тому формують щось найелементарніше, що не займає багато часу та зусиль.

Досить прості і легкі ідеї для зачісок у різних варіантах, запропонувала heidi.m31 у своєму відео на tiktok. Цей спосіб настільки швидко і просто виконується, що його оцінили тисячі жінок у цілому світі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відео має шалену популярність та набрало майже 900 тис. вподобань. Цей варіант дозволить урізноманітнити звичайний хвіст і виконується за кілька хвилин.

Як зробити гарну зачіску

№1. Спочатку розділіть волосся на дві частини.

Верхню частину зав'яжіть резинкою у хвіст та сформуйте з неї округлу гульку.

Або не ділити волосся, а зробити гульку з всього.

№2. Зав'яжіть волосся у хвіст.

Розділіть і пропустіть навиворіт волосся через резинку, але не виймайте повністю, а закручуйте його спіраллю та зафіксуйте шпилькою.

№3 Зав'яжіть хвіст. Поверх резинки заколіть "крабик". Волосся обводьте через шпильку та під неї. Вийде об'ємна гулька з округлою формою.

Понад 10 варіантів у відео допоможуть створювати різні образи та урізноманітнювати ваш щоденний стиль. Ці ідеї підходять на різну довжину волосся та для зачісок з чубчиком і без. Також ви можете експериментувати з аксесуарами та плетінням, щоб додати власну родзинку вашій зачісці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як підстригти волосся самостійно . Це врятує, якщо немає можливості потрапити до перукаря.