Обирай свій відтінок – і сяй! Наймодніші кольори волосся, що будуть в тренді цієї осені (ФОТО)

Догляд за волоссям
Тетяна Мальцева

Тетяна Мальцева

Фріланс-редакторка

Модні відтінки волосся
Наймодніші відтінки волосся цієї осені. Фото: freepik.com

Які відтінки волосся на піку популярності цієї осені? Ось наймодніші та найактуальніші – обирайте та сяйте!

Весна вважається часом змін. А чому не осінь? Перехідні сезони – чудова нагода оновитися. Найпростіший спосіб змінити свою зовнішність – пофарбувати волосся в інший колір. Бажаєте кардинальних змін? Змініть брюнет на світлий, або блонд на рожевий. Чому б і ні?

Якщо боїтеся кардинальних змін, можна просто додати відтінку вашому основному кольору волосся без шкоди для локонів. А ми підкажемо, які відтінки будуть найпопулярнішими цієї осені – нам допомогло джерело Lifestyle.Today. Деякі будуть дуже несподіваними!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

🌷 Блонд в стилі гранж

Ви – блондинка, і не встигли вчасно зафарбувати темне коріння? Це не проблема! Цієї осені в моді саме такий блонд у стилі гранж – з темним корінням і світлою довжиною. Звичайно ж, це не повинно виглядати неохайно. Стилісти радять не робити занадто сильний контраст між нібито відрослими коренями і довжиною. Це не повинні бути чорні корені і різкий перехід до майже білого платинового кольору. Краще просто взяти відтінок на кілька тонів темніше і пофарбувати корені, залишивши довжину світлішою.

Модний колір волосся
Колір волосся “Блонд в стилі гранж”. Фото: freepik.com

🌷 Льняний блонд

Натуральні льняні тканини, нефарбовані, зазвичай мають яскраву фактуру та приємний кремово-бежевий колір з холодним відтінком. Варто спробувати такий колір і на вашому волоссі. Якщо ви від природи блондинка, відтініть локони або профарбуйте кілька пасм у сірій та бежевій палітрі. Для шатенок і брюнеток варто зробити на волоссі «вигорівший» ефект, але теж у таких прохолодних відтінках натурального бежу і графіту. Це виглядає дуже легко і стильно.

Світлий колір волосся
Колір волосся “Льняний блонд”. Фото: freepik.com

🌷 Вишнева кола

Cherry cola – справжній хіт цієї осені. Цей колір начебто створений спеціально для осінніх днів. Він не вишневий чи баклажановий, а щось середнє між цими відтінками, змішаними з насиченим шоколадним кольором. Загалом у 2024 році (і планується на 2025) у моді червоні та руді відтінки волосся. А «вишнева кола» – це саме те, що варто спробувати у холодну пору року. Волосся можна просто затонувати, а не фарбувати стійкою фарбою.

Колір волосся вишневий
Колір волосся “Вишнева кола”. Фото: freepik.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

🌷 Бісквіт

Якого кольору свіжий, м'який та повітряний бісквіт? Ви точно не зможете відповісти з першого разу. Цей відтінок – щось середнє між блондом, шатеном та рудуватим. Якщо змішати такі кольори, вийде саме відтінок бісквітного тіста – теплий та дуже приємний. Цей колір волосся підійде дівчатам зі смаглявою шкірою та карими очима. Він виглядає дуже натурально завдяки, знову ж таки, змішанню кількох відтінків, але вже не в холодній, а в теплій кольоровій гамі.

Колір волосся шатен
Колір волосся “Бісквіт”. Фото: freepik.com

🌷 Яскраві неонові відтінки

Хочете кардинальних змін чи чогось дуже цікавого? Спробуйте яскраві відтінки. Якщо ви брюнетка, волосся доведеться заздалегідь освітлити, щоб отримати яскравий чистий колір. Зважте на це і подумайте, чи готові на такий крок. А можна скористатися і відтінковими фарбами, але вони краще виявляться на світлому волоссі. У моді – яскраві рожеві кольори, персиково-оранжеві, сірі з блакитним відтінком та пурпурово-фіолетові. Не бійтеся експериментів!

Модний рожевий колір волосся
Колір волосся ніжно-рожевий. Фото: freepik.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Незалежно від того, який колір ви виберете, трохи змінитись восени нікому не зашкодить! Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали, як зберегти колір пофарбованого волосся, щоб воно було яскравим надовго.