Мінуси рудого волосся, або Що ви маєте знати ще ДО фарбування у рудий колір (ВІДЕО)

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зображення жінки з рудим волоссям
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Враховуйте ці нюанси перед фарбуванням у рудий колір

Весна - саме час для цікавих експериментів зі своєю зовнішністю. Жінки вирушають на шопінг, щоб придбати собі новинки моди, роблять новий дизайн нігтів, або наважуються змінити колір волосся .

Блондинки, брюнетки, русяві, колір яскравої фуксії чи вогняний рудий? Порадьтеся зі своїм стилістом, щоб підібрати те, що пасуватиме саме вам, але врахуйте деякі моменти, якщо зупинили вибір на одному з рудих відтінків, радить у tiktok модель і блогерка Ginger.swan_.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що ви маєте знати, перед фарбуванням у рудий

Цей відтінок бруднить все. Будьте готові змінити всі свої рушники на чорні, інакше доведеться їх викинути.

Не хвилюйтеся, що корені швидко відростатимуть - колір по довжині вимиватиметься з волосся набагато швидше, ніж відростатиме коріння. Будьте готові до того, що колір швидко змивається, тому за місяць на голові будуть усі можливі відтінки від вогняно-червоного до приглушеного рудого. 

Майте на увазі, пігмент рудого дуже складно вивести з волосся, якщо ви надумаєте перефарбуватися. Це буде навіть важче, ніж вийти з чорного кольору. 

Останнє, і мабуть, найголовніше, врахуйте, що рудий колір волосся пасує не усім. Враховуйте тип вашої шкіри, колір очей, форму обличчя, образ життя і гардероб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що робити, щоб фарба не вимивалася з волосся. Як запобігти втраті кольору у домашніх умовах.