Хитрощі маскування: як приховати відросле волосся без застосування фарби

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Жінки, які постійно фарбують та висвітлюють волосся знають, що відросле коріння дивиться неестетично і якнайшвидше прагнуть його зафарбувати. Але з такою ситуацією можна впоратися без застосування фарби.

Існує вдалий спосіб замаскувати відросле волосся простим доглядовим засобом. Для цього знадобиться лише сухий шампунь, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Хитрощі маскування: як приховати відросле волосся без застосування фарби - фото №1

Дерматологи рекомендують скористатися для приховування відрослих коренів сухим шампунем. Це допоможе не використовувати хімічні барвники.

Що таке сухий шампунь

Переваги сухого шампуню давно оцінили жінки у всьому світі. Цей засіб дозволяє швидко та ефективно освіжити волосся та додати йому об'єму. Це надзвичайно важливо, якщо людина поспішає та цінує кожну хвилину. Сухий шампунь це аерозольний порошок, який забирає надлишок шкірного сала з поверхні волосся і шкіри голови без миття.

До складу шампуню входить абсорбент, який добре вбирає забруднення. Абсорбентом можуть бути біла глина, кукурудзяний порошок, рис та овес. Також до складу входять ефірні олії, ароматизатори та речовини з антибактеріальними властивостями.

Як застосовувати сухий шампунь для маскування відрослого волосся

Перед використанням добре струсіть аерозоль і розпиліть його на корені з відстані 20 см. Далі потрібно ретельно розчесати волосся. Звичайно, це не замінить повноцінне миття голови, але вбере надлишок шкірного сала, надасть об'єму і свіжості та зробить корені світлішими.

Використовувати сухий шампунь потрібно не частіше 1-2 разів на тиждень. Зловживати не варто, адже можна завдати шкоди волоссю і шкірі голови. Це екстрена допомога, якщо відсутній час на миття голови.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сухий шампунь може також тимчасово впоратися і приховати сиве волосся . Але для цього потрібно обирати темний сухий шампунь.