Надихаємося турецькою красунею! 3 ніжні макіяжі на Новий рік в стилі Ханде Ерчел, які зможе повторити кожна (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Настало 1 грудня, а значить настав час надихнутися стилем актриси з "Постукай в мої двері". Який макіяж точно допоможе завоювати увагу Зеленого Дерев'яного Дракона? Три ніжні та красиві приклади ви знайдете в нашому матеріалі!

Турецька зірка Ханде Ерчел давно виборола звання ікони стилю. Її образи завжди виглядають розкішно, а макіяж — просто бездоганно. Найчастіше зірка серіалу "Постукай в мої двері" вибирає ніжний і нюдовий макіяж, щоб не приховувати свою природну красу за яскравими тінями та помадами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пропонуємо вам надихнутися ніжними макіяжами в стилі Ханде Ерчел, які відмінно підійдуть для святкування Нового року 2024. Приємний факт: повторити їх зможе кожна!

Максимальне сяйво

Якщо вам хочеться сяяти на Новий рік 2024, пропонуємо вибрати цей макіяж. Ханде Ерчел нанесла бронзер на випуклі частини обличчя, зробила легкий контуринг і не забула довити сяйво на вилиці. Основний акцент актриса зробила на очі. Вона густо нафарбувала вії та додала блискучі тіні на повіки.

Надихаємося турецькою красунею! 3 ніжні макіяжі на Новий рік в стилі Ханде Ерчел, які зможе повторити кожна (ФОТО) - фото №1

Золотий макіяж

Цей варіант ідеально підходить для святкування Нового року 2024 року, враховуючи, наскільки Дракону подобається золото. Ханде Ерчел спритно вписала його в нюдовий макіяж, створивши максимально ніжний і романтичний образ. Актриса нанесла тіні на рухливу повіку, ретельно проробила вії тушшю для ефекту широкого і "лялькового" погляду, а макіяж завершила глянсовою, а не матовою помадою.

Надихаємося турецькою красунею! 3 ніжні макіяжі на Новий рік в стилі Ханде Ерчел, які зможе повторити кожна (ФОТО) - фото №2

Рум'янець

Такий зимовий макіяж чудово підходить для новорічної ночі. Акцент на щоках має чудовий вигляд в нюдовому макіяжі та допомагає створити здоровий вигляд обличчя. Ханде, звичайно ж, доповнює образ тушшю, щоб додати об'єм та довжину віям, а матова помада рожевого відтінку завершує цю ніжну композицію.

Надихаємося турецькою красунею! 3 ніжні макіяжі на Новий рік в стилі Ханде Ерчел, які зможе повторити кожна (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, який макіяж зробити для різдвяної фотосесії. Підкресліть свою красу модними відтінками!