MAKEUP розігрує подарунки за ваші досягнення в цьому році

Макіяж
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Добігає до завершення цей рік, який не став легкою прогулянкою, але він був сповнений досягнень, як великих, так і малих, важливих для країни і значущих для однієї людини.

З 11 грудня до 30 грудня MAKEUP розігрує три торби подарунків для своїх підписників. У розіграші може приймати участь кожен, хто напише під постом про свої досягнення за рік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ми знаємо що вам є що розказати і чим поділитись, адже хтось із вас зібрав рекордний збір, хтось отримав визнання "Найкращої мами" чи "Найкращого тата" від дитини.

У кожного з вас є те, чим можна пишатися і у відповідь почути: "Ти — молодець!".

Активність вже підтримали відомі блогерки: Даша МайороваДаша Кубік та Аліна Лящук . Дівчата поділились своїми досягненнями за рік та закликали зробити те ж саме своїх фоловерів.

MAKEUP радо селебрейтить ваші досягнення, тож забігайте в коментарі до посту, а також не забувайте побавити рідних красивими подарунками на свята з сайту MAKEUP .

MAKEUP розігрує подарунки за ваші досягнення в цьому році - фото №1

До речі, бренду теж є що розказати за рік. Адже, бʼюті рітейлер відкрився в 10 країнах: Хорватія, Литва, Латвія, Кіпр, Азербайджан, ОАЕ, Саудівська Аравія, Японія, Португалія.

А на сайті додалось 109 нових брендів косметики.

Щодня протягом 2023 року, MAKEUP відправляв близько 37 000 посилок в день.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, в які  новорічні прикмети вірять українці. Тут і про подарунки для семи дітей, і продаж дешевого товару - як запорука успіху, і про порожні кишені у новорічну ніч.