Чоловіки ненавидять такий макіяж: 4 помилки жінки

Макіяж
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Макіяж — це особиста справа кожної жінки. Але коли вона іде поруч чоловіка, то обличчя повинно подобатися не лише самій модниці, а й партнеру. Стилісти розповіли, які жіночі прийоми в макіяжі ненавидять чоловіки.

Представників сильної статі люблять цікавих жінок, пише obozrevatel.com . Якщо ви збираєтеся на побачення, зверніть у вагу на стиль свого макіяжу в кольорову гаму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Брови-фломастери

Жінки люблять робити брови. А чоловіки з них сміються, і не розуміють, навіщо платити чималі кошти за “намальовані маркером” лінії над очима, якщо брови були і так гарними.

Чоловіки н6енавидять такий макіяж: 4 помилки жінки - фото №1

2. Яскраві губи

Губи червоного чи бордового кольорів не завжди доречні. Чоловікам подобаються такі варіанти макіяжу на жінці, якщо вона іде на вечірку, корпоратив або на сцену. Але не на кожен день.

Чоловіки н6енавидять такий макіяж: 4 помилки жінки - фото №2

3. Блиск для губ

Блиск бездоганно підкреслює жіночий образ. Проте чоловіки ненавидять їх. Причина банальна: після поцілунку все починає липнути.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

4. “Тонна шпаклівки”

Часто чоловіки, побачивши дуже нафарбований жінок. Зі сміхом глузують, що на обличчя — шпаклівка. Чоловіки люблять стильних жінок, але це не означає, що потрібно перемальовувати зовнішність, аби стати схожою на фарфору ляльку.

Раніше ми писали про макіяж для червоної помади. Стилісти показали, як нафарбуватися, аби виглядати розкішно не вульгарно.

Фото: Pinterest