Кавовий макіяж — тренд 2024 року! Не пропустіть 10 модних та красивих ідей для натхнення

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Трохи втомлені від яскравих і кольорових стрілок , з радістю зустрічаємо новий і спокійніший тренд — макіяж у відтінках лате. Кавовий мейкап поєднує в собі теплі коричневі, бронзові та молочні кольори, що робить його ідеальним для будь-якої пори року.

Цей тренд у кавових відтінках насправді є класикою. Використання коричневих, бежевих та кавових кольорів у макіяжі завжди було універсальним способом створення природного образу. Ці відтінки підходять практично всім дівчатам і завжди виграшно підкреслюють колір шкіри,, виділяючи унікальні особливості зовнішності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Невелика інструкція

Почнемо з легкого крему, нанесеного тонким шаром з використанням кисті. При цьому намагайтеся уникати області носа, щоб не приховати ластовиння. Якщо у вас немає милих сонячних плям на шкірі, ви можете додати їх за допомогою коричневого олівця. Потім виділіть вилиці та лоб. Перейдемо до рум'ян — залишіть коралові та рожеві відтінки для літа, а зараз виберіть персикові або карамельні тони.

Розпочнімо макіяж очей, де можна використовувати як рідкі, так і сухі тіні. Використовуйте матові текстури як основу та додайте легке сяйво у внутрішніх куточках очей. Для загадковості погляду підведіть коричневим олівцем нижню повіку і намалюйте стрілку. Завершіть макіяж щедрим шаром шоколадної туші.

Залишилися лише губи. Підготуйте їх за допомогою невеликої кількості легкого тонального крему. Потім обведіть контур коричневим олівцем та нанесіть прозорий блиск або ніжну коричневу помаду.

Кавова гама може надати нових відтінків вашому звичайному макіяжу, тому такий тренд точно варто спробувати! Ми підготували кілька стильних варіантів макіяжу у цьому стилі. Збережіть ці ідеї!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Кавовий макіяж — тренд 2024 року! Не пропустіть 10 модних та красивих ідей для натхнення - фото №1
Кавовий макіяж — тренд 2024 року! Не пропустіть 10 модних та красивих ідей для натхнення - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, як купити якісну помаду . Дізнайтеся 3 секрети для вдалого вибору.