Рожеві стрілки — дуже простий і водночас незвичайний макіяж на День Святого Валентина (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сподіваємось, ви вже почали підготовку до Дня Святого Валентина , адже до найромантичнішого свята залишилось всього кілька тижнів! У цьому матеріалі ви знайдете дуже просту у виконанні, але стильну та ефектну ідею макіяжу на 14 лютого.

Рожеві стрілки — це макіяж очей, в якому стрілки малюють за допомогою рожевого олівця чи тіней. Такий прийом допомагає підкреслити очі та створити яскравий акцент у макіяж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще макіяж з рожевими стрілками — це чудовий вибір для святкування Дня всіх закоханих. З цим елементом ви зможете "вписатися" у тематику романтичного свята, але при цьому мати дуже стильний та незвичайний вигляд.

Стрілки можуть бути різних відтінків та різної форми: від розтушованих ніжно-рожевих до подвійних малинових. Ви можете експериментувати з довжиною та формою, додавати блискітки чи рожеві тіні.

Рожеві стрілки роблять обличчя свіжішим, а погляд виразнішим. Цей ефект досягається завдяки правильному вибору відтінків тіней, які гармоніюють із кольором очей, тож врахуйте цей момент. А нижче ви знайдете кілька ідей для натхнення, які допоможуть вам зробити стильний макіяж на День Святого Валентина з рожевими стрілками.

Рожеві стрілки — дуже простий і водночас незвичайний макіяж на День Святого Валентина (ФОТО) - фото №1
Рожеві стрілки — дуже простий і водночас незвичайний макіяж на День Святого Валентина (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, як в Британії зі Святим Валентином  вітають домашніх улюбленців . Дізнайтеся, який подарунок припаде їм до смаку найдужче