В Британії зі Святим Валентином вітають домашніх улюбленців! Дізнайтеся, який подарунок припаде їм до смаку найдужче!

Домашні тварини
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Домашні тваринки люблять подарунки. А найбільше вони хочуть більше уваги, тепла, правильних погладжувань і піклування від своїх власників.

14 лютого відзначають День Святого Валентина. У Британії власники тварин вітають не лише своїх других половинок, а й домашніх улюбленців. Які подарунки викликають найбільший попит у звірят розповідаємо далі у матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
В Британії зі Святим Валентином вітають домашніх улюбленців! Дізнайтеся, який подарунок припаде їм до смаку найдужче! - фото №1

У Суссексу день закоханих також відомий як день пташиних весіль. Оскільки англійський поет Джеффрі Чосер назвав це свято днем, коли птахи вибирають собі пару, церемонії не обходилися без птахів. Згідно з повір'ям, якщо незаміжня дівчина побачила в цей день малинівку, то її варто вийти заміж за моряка, якщо побачила горобця - її майбутній чоловік буде простим селянином, а щиголь символізував багату дружину.

В Британії зі Святим Валентином вітають домашніх улюбленців! Дізнайтеся, який подарунок припаде їм до смаку найдужче! - фото №2

Англійці вітають котів, собак, птахів та навіть коней. Намагаються придбати солодощі і корм у вигляді сердечок. Мінімум 27% громадян витрачаються на придбання подарунків для своїх улюбленців. Багато опитаних зізналися, що планують витратити на презенти тваринкам більше ніж для своїх коханих.

В Британії зі Святим Валентином вітають домашніх улюбленців! Дізнайтеся, який подарунок припаде їм до смаку найдужче! - фото №3

Найпопулярніші подарунки для тварин

  1. Корм.

  2. Смаколики.

  3. Іграшки.

  4. Дряпанки та будинки.

  5. Амуніція.

  6. Одяг.

  7. Зачіска.

  8. Фотосесія.

  9. Косметика та парфуми для тварин.

  10. Ще одна тваринка до пари.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Будь-який подарунок від улюбленого власника припаде до смаку тваринкам. Раніше ми писали, як одягати свого домашнього улюбленця у холодну погоду.