Закохати в себе одним тільки поглядом! Найкращі ідеї макіяжу з блискітками на 14 лютого (ФОТО)

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ми вже ділилися з вами ідеями макіяжу до Дня Святого Валентина у рожевому кольорі, а тепер покажемо ідеї блискучого макіяжу. Дивіться, надихайтеся та повторюйте!

Макіяж з блискітками роками не втрачає своєї популярності. У якийсь час в моді був макіяж з невеликим блиском на очах. Потім ми ліпили блискітки на вилиці, як героїні серіалу "Ейфорія". Тепер в тренді блискучий макіяж, коли сяє все обличчя: губи, очі та шкіра.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Насправді макіяж з блискітками — це завжди чудова ідея. Для "щоденного використання" він може бути надто яскравим, а ось для святкових днів, як от День Святого Валентина — ідеальний варіант. Адже він створює досить ефектний та водночас вишуканий образ.

Ви можете додати блиску на все обличчя — очі, вилиці, губи. А можете використати блискітки тільки в області очей, доповнивши ними стрілки чи кольорові тіні.

Не менш вишукано буде виглядати макіяж з блискучими тінями, які можна нанести на всю повіку. А ще візьміть до уваги хитрий трюк, коли візажисти наносять блискітки у внутрішній куточок ока, щоб зробити погляд виразнішим та загадковішим.

Закохати в себе одним тільки поглядом! Найкращі ідеї макіяжу з блискітками на 14 лютого (ФОТО) - фото №1
Закохати в себе одним тільки поглядом! Найкращі ідеї макіяжу з блискітками на 14 лютого (ФОТО) - фото №2

І, звісно, якщо ви на День всіх закоханих хочете осліплювати всіх своєю красою, то не забудьте про хайлайтер та блиск для губ. Ці засоби допоможуть вам досягти максимального блиску та виглядати розкішно на побаченні з коханим 14 лютого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми зібрали добірку ідей для тих, хто не знає, що одягнути на День Святого Валентина. Не пропустіть 5 простих та ефектних образів!

Фото: Інстаграм danessa_myricks, patrickta