До Дня Святого Валентина: нова колекція KIKO MILANO "У сяйві кохання" (ФОТО)

Макіяж
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

До Дня Святого Валентина провідний італійський бренд косметики KIKO MILANO представив нову колекцію Stellar Love - "У сяйві кохання" , змінюючи концепцію традиційної атмосфери свята кохання з рожево-червоної на сяючу синю. Нова лінійка натхненна романтикою зоряного неба, магією мінливих вогнів міста та неземним коханням.

До Дня Святого Валентина: нова колекція KIKO MILANO "У сяйві кохання" (ФОТО) - фото №1

До колекції увійшли продукти декоративної косметики, засоби для догляду за шкірою, аксесуари, та парфумована вода із фруктово-квітковими нотами. Нова лінійка експериментує з палітрою космічних відтінків: від найглибших синіх та чорних до сріблястих та металевих.

До Дня Святого Валентина: нова колекція KIKO MILANO "У сяйві кохання" (ФОТО) - фото №2

Розкішні насичені кольори з блискітками та зоряним пилом зроблять будь-який образ романтичним, сміливим та виразним, підкресливши наміри закохувати і бути коханими, а інноваційні, клінічно протестовані формули та текстури нададуть шкірі природного сяйва.

До Дня Святого Валентина: нова колекція KIKO MILANO "У сяйві кохання" (ФОТО) - фото №3

Оформлення продукції відображає романтичну космічну тематику: темно-синя упаковка зі сріблястим сузір’ям галактик робить кожен продукт з лінійки незабутнім подарунком для себе чи близької людини.

До Дня Святого Валентина: нова колекція KIKO MILANO "У сяйві кохання" (ФОТО) - фото №4
До Дня Святого Валентина: нова колекція KIKO MILANO "У сяйві кохання" (ФОТО) - фото №5

Колекція вже доступна у фірмових магазинах Kiko Milano та на INTERTOP.UA .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також ділилися з вами ідеями крутого макіяжу на День Валентина.  Хочу! зібрав для вас 3 стильні та прості варіанти святкового макіяжу, щоб на день закоханих ви почувалися неперевершено!

Фото: Kiko Milano