Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО)

Макіяж
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Провідний італійський бренд косметики Kiko Milano представив нову зимову колекцію Holiday Première, присвячену розкоші та елегантності найпрестижніших італійських театрів. Багатофункціональні новинки створюють сяючий святковий образ, поєднуючи в собі насичені кольори, чуттєві текстури та високоефективні формули, які закохують в бренд.

Нова лінійка включає як декоративну, так і доглядову косметику. Це вишукані продукти для макіяжу, догляду за шкірою та тілом: маски й сироватка для обличчя, патчі для очей, крем для тіла, праймер, тональна основа, пудра, бронзер, хайлайтер, рум’яна, яскрава палітра тіней, лайнер, туш для вій, бальзам для губ, олія для губ, губна помада та блиск, лак для нігтів і парфумована вода.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №1

Кольори та відтінки вдало поєднуються між собою, і додають шкірі святкового сяйва, а інноваційні, високоефективні, клінічно протестовані формули й ніжні текстури, наповнені солодкими ароматами апельсину, ванілі, мигдалю та меду. А парфумована вода (одна з деревних ароматів, а інша - із сімейства амбрових), яка з’явилась в портфелі продукції бренду вперше, довершить будь-який святковий образ!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тепер розглянемо детальніше усю продукцію нової колекції   KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №2

Маска для обличчя

Підготуйте обличчя до нового образу, використовуючи одну із масок для обличчя.  Формула маски, збагаченої квітковою водою  Centaurea Cyanus , вступає в контакт з повітрям і перетворюється на перламутрові бульбашки, очищаючи шкіру та видаляючи забруднення. Як альтернативу можна обрати освітлюючу та живильну маску Golden Face Mask, збагачену екстрактом китайського мандарина та екстрактом імбиру.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №2

Подарунковий набір масок для обличчя Kiko Milano Holiday Première містить:

  • Anti-fatigue Face Mask. Гідрогелева маска, збагачена екстрактом чаю, ідеально підходить для втомленої шкіри.

  • Nourishing Face Mask . Золота гідрогелева маска з живильним екстрактом меду.

  • Purifying Face Mask.  Тканинна маска, збагачена матуючим рослинним екстрактом деревного вугілля.

  • Мішечок для косметики та аксесуарів, виготовлений з тканини з ефектом золота. Застібка: блискавка та ґудзики. Дизайн прикрашений тисненою монограмою KK.

Уже після першого застосування цих масок шкіра сяє, свіжа, м'яка та зволожена.

Сироватка для обличчя 

Sublime Hydra Face Serum з ароматом меду та мигдалю  має зволожуючу та освітлюючу формулу, яка швидко вбирається в шкіру та робить її гладкою і сяючою. Підходить для всіх типів обличчя.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №3

Сироватка для обличчя Kiko Milano Holiday Première наповнена срібними вкрапленнями для сяючого фінішу. Її зручний дозатор крапель дозволяє використовувати потрібну кількість продукту без відходів. Це ідеальна основа під ваш макіяж!

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №5

Крем для тіла

Крем для тіла збагачений екстрактами імбиру та фініків, має сенсорну текстуру і швидко вбирається. Його ніжна текстура обволікає шкіру, забезпечуючи максимальний комфорт. А ще він швидко сохне, залишаючи шкіру м'якою та пахучою.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №4

Праймер

Праймер Hydra Face Primer вирівнює тон шкіри та зволожує її. Формула праймера надає блиску, має рожеву текстуру, що робить її дуже чуттєвою під час нанесення, та дарує комфорт, якого вимагає шкіра. Він ідеально підходить для зволоження та вирівнювання кольору обличчя задля кращого нанесення й утримання макіяжу.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №5

Праймер для обличчя Kiko Milano Holiday Première особливий, адже:

  • збагачений екстрактом розторопші та має легку формулу на водній основі;

  • його рожева текстура з сяйливим фінішем вирівнює і покращує колір обличчя;

  • він швидко вбирається і не залишає слідів, готуючи шкіру до нанесення макіяжу;

  • має свіжий цитрусовий аромат.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тональна основа

Водостійка тональна основа, формула якої діє до 24 годин, наноситься за допомогою зручного вбудованого пензлика, а зручна скляна пляшка з дозатором випускає потрібну кількість продукту, без відходів.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №6

Тональна основа для обличчя Kiko Milano Holiday Première надає однорідного відтінку шкірі та маскує усі недоліки всього за один крок. А ще вона має святковий аромат кориці та апельсина, а використовувати цю тональну основу можна однаково ефективно як для створення ідеального макіяжу на обличчі, так і для тіла!

Фіксуюча пудра

Стійка пудра Setting Face Powder з матовим і прозорим покриттям для закріплення основи макіяжу. Довготривала формула до 6 годин збагачена екстрактом бамбука, що забезпечує ефект другої шкіри. Ідеально підходить для фіксації макіяжу та зменшення жирного блиску.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №7

Крім того, її невагома текстура створює прозорий матовий фініш, який тримається до 12 годин і бездоганно лягає на обличчя. Ароматизована солодкими нотами кориці та флердоранжу. У комплекті йде практичний вбудований пензлик, яким зручно наносити пудру.

Рум’яна

Щоб отримати теплий, м’який колір і виділити вилиці, варто обрати улюблений відтінок рум’ян, який поєднує в собі матове й сяюче покриття.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №8

Рум'яна для обличчя Kiko Milano Holiday Première (8 г) особливі, адже мають шовковисту та ультрапігментовану текстуру, що надає обличчю колір із сяйливим фінішем. А ще їх легко розтушовувати, створюючи для себе потрібний результат: від легкого до інтенсивного.

Бронзер

Доповнить колір обличчя бронзер, створюючи ефект сонячної ванни з шовковистою текстурою. Для отримання ідеального ефекту він поєднує у собі два взаємодоповнюючих відтінки з матовим покриттям. Шовковиста ультрапігментована текстура бронзера від Kiko Milano Holiday Première легко розтушовується, що дозволяє створювати відтінки від легких до інтенсивних.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №9

Бронзер має аромат з солодкими нотами меду та мигдалю, а футляр із витонченим дизайном мателасе має зручне дзеркальце для повторного нанесення на ходу.

Хайлайтер

Додасть м’якого сяйва високим точкам обличчя за допомогою небесного сяйва. Рідкий хайлайтер для обличчя Kiko Milano Holiday Première створює сяючий металевий фініш, який можна нарощувати за інтенсивністю для створення індивідуального стилю.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №10

Палітра тіней

Палітра має насичені кольори та двосторонню паличку з матовим покриттям і порошковий формат із металевим покриттям. Також представлені палетки тіней, який підійде для особливого святкового настрою.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №12

Тіні для повік металік Kiko Milano Holiday Première особливі, адже:

  • легко наносяться і розтушовуються;

  • їхня текстура легка та шовковиста;

  • мають інтенсивну колірну віддачу;

  • добре лягають і мають багатовимірний ефект.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №11

Подвійні тіні для повік Kiko Milano Holiday Première - це інноваційний двосторонній дизайн із двома різними тінями для повік, доступними в чотирьох різних додаткових кольорах. Формула цього олівця збагачена аргановою олією, а його кремова матова текстура зручно лягає на повіках і легко розтушовується. Водночас пудрові тіні для повік мають формулу, збагачену олією авокадо. Пудрова текстура додає металеві вкраплення до матових тіней для повік. Вона легко наноситься і розтушовується за допомогою вбудованого аплікатора.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №12

Палітра тіней для повік містить 4 надзвичайно пігментовані модні відтінки з мерехтливим металевим фінішем, які легко наносити та розтушовувати. Для отримання інтенсивного та багатогранного результату відтінки пудри можна комбінувати між собою. А ще палітра тіней має зручне дзеркальце, яке допоможе вам створити саме той ефект, якого ви прагнете!

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №15
Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №16
Палетка тіней для повік KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE

Подвійний олівець (лайнер)

Стійка подвійна підводка-олівець для внутрішньої та зовнішньої повіки з матовим і металевим фінішем. Обидві сторони олівця мають м'яку текстуру, яка зручно ковзає по повіку і залишається бездоганною до 10 годин.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №17

Насичений колір всього в один шар, надзвичайно стійкий. Олівець випускається в 4 відтінках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Туш для вій

Туш, збагачена екстрактом жожоба, надає об’єму та ефекту кучерявості віям, а також 12 годин стійкого ефекту для унікального вигляду очей. Інтенсивна чорна формула покриває вії, не залишаючи грудочок.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №18

Крім того, ви можете легко досягти двох різних ефектів завдяки двосторонньому аплікатору! Еластомерна щіточка має спеціальну форму, щоб надати віям неперевершеного об'єму: ви отримаєте максимально об'ємні вії при використанні прямої сторони, а використовуючи злегка вигнутий бік, додасте погляду чіткості.

Бальзам для губ

Збагачений ароматами ванілі, апельсина та імбиру, має кремову текстуру, яка добре наноситься, й ідеально підійде під продукти, які ви наносите наступним. Має пом'якшувальну та сяючу текстуру з ефектом кришталевого скла, прикрашений елегантним рельєфним мотивом матлассе та красивими біло-рожевими цятками.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №19

Його можна застосовувати кілька разів протягом дня і брати із собою куди завгодно!

Олія для губ

Текстура має легкий аромат ванілі. М’яка та кремова формула живить і заспокоює губи, роблячи їх надзвичайно блискучими. Завдяки практичному флокованому аплікатору наноситься олійка дуже легко.

Губна помада

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №20

Зволожуюча глянцева помада фантастичних відтінків з ледь помітним блиском. Кремова формула, збагачена солодкими нотками апельсина, імбиру та ванілі, приємно тане на губах, забезпечуючи інтенсивний та рівномірний колір. Ультратонкий формат стіка з інноваційним механізмом click-open дозволяє ідеально повторювати контур губ і легко розподілятися по всій поверхні.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №20

Інша - неймовірно блискуча помада. Особлива текстура поєднує в собі металеве сяйво з екстремальним мерехтінням. Приємна на губах, інтенсивний колір, тонкий аромат пряників. Помада випускається в 4 відтінках.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №21

Матова кольорова помада і блиск для губ в одному продукті. Матова помада має формулу, збагачену екстрактом імбиру та олією солодкого мигдалю, оксамитова текстура обволікає губи, має аромат з солодкими нотками ванілі. Формула блиску для губ збагачена екстрактом імбиру та олією солодкого мигдалю, кремова текстура додає блиску губам, а також солодко пахне ванільними нотками. Легко розподіляється за допомогою флокованого аплікатора.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №22

Блиск для губ

Відтінковий блиск для губ в трьох варіантах з трьома різними ефектами. М'яка кремова формула з ароматом ванілі живить губи та надає фантастичного блиску. Легко розподіляється завдяки практичному аплікатору з флокованим наконечником.

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №23

Лак для нігтів

Яскраві кольори, доповнюють відтінки сезону: вибирайте, що вам до вподоби, та сяйте!

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №25

Яскраве святкове оформлення додає театральності загальній атмосфері: кожен футляр й подарункова упаковка елегантно декоровані особливим тисненням з ефектом матлассе, натхненні архітектурними формами італійського мистецтва. Тому будь-який продукт з колекції стане найбажанішим подарунком для себе або близької людини!

Нова святкова колекція KIKO MILANO HOLIDAY PREMIÈRE: детальний огляд косметики, про яку мріє кожна (ФОТО) - фото №13

Колекція вже доступна у фірмових магазинах Kiko Milano та на INTERTOP.UA .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ: