Весняний макіяж для нареченої: найгарніші ідеї для королеви дня (ФОТО, ВІДЕО)

Макіяж
582
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Наречена із червоними губами та золотавими блискітками на повіках, фото
Фото: solteirasnoivascasadas.com

Розкішні варіанти макіяжу для нареченої на весну 2024 року

Весною чимало пар створюють сім'ю. Жінки одягають гарне вбрання: хтось — вишиванку, хтось весільну сукню, хтось — звичайний стильний костюм. Неперевершений образ довершує макіяж. Для вас — варіанти найгарнішого мейкапу для нареченої весни 2024 року.

Стилісти показали, як макіяж може підкреслити вроду нареченої. У моді — матові помади, стрілки та крупні блискітки на очах. Колір та відтінок тіней і рум'ян потрібно підбирати згідно з кольоротипом жінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Наречена із денним макіяжем, фото
Фото: Pinterest
Наречена із персиковими тінями на повіках та стрілками, фото
Фото: projetonoivinha.com.br
Наречена з ніжним мейкапом, фото
Фото: Pinterest

У моді — персикові відтінки макіяжу. Ніжні, свіжі кольори підкреслять вроду і візуально зменшать вік. Якщо повіки мають блискітки, обирайте нюдові, матові помади. Якщо ви хочете зробити акцент на губах, робіть їх глянцевими, а очі — без контрасту.

Наречена із бежевою помадою, фото
Фото: totalbeauty.com
Наречена зі стрілками на очах, фото
Фото: Pinterest

У тренді й екзотичні кольорові відтінки. Гарно поєднувати смарагдовий та фіолетовий, жовтий і синій, срібний із темним синім, рожевий із темним чорнильним. До таких повік обирайте нюдові помади, які ледве помітно на губах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про модні кольори помади для підлітків. Стилісти показали, як нафарбувати губи юним дівчатам, аби було видно, модно і не вульгарно.