Вишукано і не вульгарно: модні кольори помади для підлітків (ФОТО)

Макіяж
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Дівчина-підліток із нафарбованими губами
Фото: halayalex

Ці кольори помади бездоганно підійдуть для дівчат-підлітків

Дівчата підліткового віку часто хочуть виділитися за допомогою своєї зовнішності. Вони обирають нестандартні зачіски, колір волосся і макіяж. Раніше ми писали про рожеві стрілки , а тепер розкажемо, який колір помади буде пасувати підліткам.

Стилісти показали 4 трендових відтінки, які будуть мати гарний вигляд на губах підлітків. Вони яскраві, водночас не вульгарні та модні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У тренді — не насичені відтінки ягід, бежево-рожеві з перламутром, помаранчеві та шоколадні кольори помади. Важливо робити акцент або на губах, або на очах, аби макіяж не виглядав вульгарно.

Губи ягідного кольору, фото
Фото: halayalex
Губи ненасиченого кольору ягід, фото
Фото: asierromero

Якщо помада яскрава чи контрастна, не потрібно використовувати тіні для повік. Вистачить лише підфарбувати вії. Якщо ви збираєтеся на вечірку, можна додати стрілочку.

Губи шоколадного кольору
Фото: Racool_studio
Губи шоколадного кольору
Фото: valuavitaly

Колір помади чи блиску може містити шимер або перламутр, але тоді рум'яна мають бути однотонними і без блиску. Якщо у вас контрастний колір волосся, взагалі не підфарбовуйте щоки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо помада не насичена і матова, допускається кольоровий макіяж очей. У такому випадку образ підлітка не буде вульгарним, але стане помітним. Обирайте тіні без блискіток, аби підкреслити вишуканість стилю.

Раніше ми писали про секрети натурального макіяжу. Стилісти розповіли, як легко підфарбуватися, маючи тільки помаду.