Як виглядає японський манікюр у реальності (ВІДЕО)

Манікюр і педикюр
1 544
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зображення рук з японським манікюром
Фото: bloomnails

Японський манікюр це чудовий вибір для прихильників натуральності

Манікюр це одне з найулюбленіших спа-процедур по догляду за собою прекрасної половини людства. Цей манікюр робиться без обрізання шкіри і руки мають доглянутий вигляд.

Японський манікюр варто спробувати кожному і оцінити його переваги для себе. Він не має агресивного впливу і давно здобув популярність у цілому світі. Як він робиться, який вигляд мають нігті після нього та скільки часу тримається, розповідає у tiktok майстер манікюру салону nails_harbor.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Така процедура передбачає вигляд нігтів, ніби без покриття, але рівні і блискучі довгий час. Ефект тримається 10-15 днів і має здатність накопичуватися. Таку процедуру неможливо робити вдома, а лише у салоні.

Під час виконання японського манікюру майстер не використовує фрези та різальні інструменти, лише пилочки, виготовлені з телячої шкіри, пасту з вітамінами і мінералами і пудру на основі бджолиного воску.

Такий манікюр став справжнім трендом у світі догляду за руками. Адже багато людей цінують природну красу, натуральність і турбуються про свої нігті. Японській манікюр робить нігті доглянутими і міцними з кожною наступною процедурою.

Цей варіант чудово підійде для відновлення послаблених нігтів після зими. Основною метою японського манікюру є можливість відновити і зміцнити нігті без штучного покриття, лиш за допомогою майстерності і натуральних компонентів. Нігті матимуть делікатний блиск і вигляд, ніби покриті лаком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яких звичок потрібно уникати у кріслі майстра манікюру. Інакше майстер може відмовити робити вам процедуру.