10 хвилин і готово! Дізнайтеся, як зробити тверді парфуми в домашніх умовах

Парфумерія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тверді чи сухі парфуми — ароматичний продукт на восковій або масляній основі з більш щільною текстурою, ніж їхні рідкі аналоги. Вони видають невиразний аромат, який поступово розкривається на шкірі впродовж всього дня після нанесення. Зазвичай такий продукт фасується в компактні футляри або баночки, що робить його зручним для перенесення та зберігання.

Цікаво, що тверді парфуми можна зробити в домашніх умовах. Як? Розповідаємо далі, тож читайте та беріть до уваги, якщо вас цікавить ця тема!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зробити сухі парфуми вдома?

Це чудовий продукт для краси, який об'єднує в собі чарівний аромат улюблених нот та зручність нанесення. Однак якщо ви не можете знайти бажаний парфум у цьому форматі, у вас є відмінна можливість створити його самостійно зі своїх улюблених парфумів.

На порталі ukr.media поділилися  геніальним лайфхаком, який вже завоював соціальні мережі. Для виготовлення твердих парфумів вам знадобиться всього 10 хвилин, а ще косметичний вазелін, ложка, невеликий чистий контейнер з кришкою і флакон улюбленого парфуму. Готові? Тоді запам'ятовуйте порядок дій!

10 хвилин і готово! Дізнайтеся, як зробити тверді парфуми в домашніх умовах - фото №1

Нанесіть невелику кількість вазеліну на кінчик ложки. Розплавте його, підігріваючи ложку запальничкою, а потім розпиліть сюди 2-3 рази улюблений аромат.

Перелийте розплавлений вазелін у невеликий контейнер (наприклад, для крему) і зачекайте, поки він стане твердим. Після того, як все затвердіє, можете спробувати — нанести вже готовий твердий парфум пальцем на зап'ястя, шию та за вуха.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнатися, як зробити улюблений парфум набагато стійкішим. Не пропустіть хитрий трюк з кремом, який ніколи не підводить.