Зимові парфуми: як обрати аромат для холодної пори року

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Для кожного сезону є свої аромати. Аби правильно обрати парфум для зими, потрібно знати декілька секретів. Раніше ми писали про парфуми для самовпевнених жінок, а тепер розкажемо, як обрати аромат для морозної пори.

Взимку завжди хочеться тепла, затишку і гармонії, і це пов'язано не лише з побутом ,а і з ароматами, пише brocard.ua. У першу чергу потрібно звернути увагу на багатогранні аромати. Чим більше нот, тим кращим є вибір. Коли парфум поступово розкривається на шкірі, посилюючи свою інтенсивність, на фоні контрастного морозу ви будете мати неперевершений шарм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Обирайте теплі аромати — східні, з з нотами прянощів, десертного шоколаду і карамелі, праліне, ванілі та кави. Також доречними будуть відтінки мускусу і какао. Інгредієнти таких парфумів будуть доречними не лише для жінок, а і для чоловіків.

Підібрати парфум, який вам підходить, не складно. Якщо ви через певний час після нанесення перестали відчувати аромат, але його досі відчувають люди, значить це ваш парфум.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які парфуми подарувати впевненій у собі та успішній бізнес-леді. До вашої уваги — розкішні аромати у стильних, чорних флаконах.

Фото: Pinterest