Як не помилитися при виборі парфуму? Ось 4 найпоширеніші помилки, через які ви не можете знайти "свій" аромат

Парфумерія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вибрати "свій" парфум — завдання з зірочкою, на виконання якого деякі люди витрачають чи не все життя. Адже у світі різноманітних запахів та композиції досить важко знайте те, що підійде саме вам. Нещодавно ми писали про  3 ознаки , які допоможуть зрозуміти, що обраний парфум вам підходить, а в цьому матеріалі розкажемо про найпоширеніші помилки, через які ви постійно купуєте не той аромат.

Не даремно говорять, що обраний дівчиною аромат — це її друга особистість. Однак буває таке, що обраний парфум з часом перестає викликати захоплення. Чому так стається? Розповідаємо далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ви використовуєте тільки тестер-папір

Це найпоширеніша помилка серед споживачів, які вирішили обрати новий аромат. Парфуми не розкриваються на папері повною мірою. Тому під час тестування ароматів краще наносити їх на шкіру. До речі, не обов'язково робити це на зап'ясті (там, де відчувається пульс), оскільки аромат розкриється на будь-якій іншій ділянці шкіри.

Ви споживаєте гостру їжу

Споживання гострої їжі перед вибором аромату може призвести до того, що ви не зможете правильно відчути ноти аромату. Запахи можуть здаватися важкими та насиченими, що може призвести до невірного вибору. Також важливо не випробовувати більш як 2-3 аромати за один візит в магазині, щоб уникнути спотворення сприйняття запахів. Кава в цьому випадку не допоможе.

Ви обираєте аромат з кимось

Часто дівчата беруть з собою подругу при виборі парфумів. Цього краще не робити, оскільки кожна людина сприймає запахи по-своєму, а на різних типах шкіри аромат може звучати по-різному. З іншого боку, на шкірі подруги парфум може мати чудовий запах, а вам зовсім не пасувати.

Ви купуєте новий аромат у критичні дні

Під час менструації через зміни гормонального фону, запах вашої шкіри може змінюватися. Тому краще утриматися від вибору нового аромату в цей період, оскільки обраний вами аромат може розкритися неправильно. Краще відкладіть це на тиждень, коли ваш гормональний фон повернеться до норми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, які парфуми підійдуть людям, які не люблять різкі та насичені аромати. Ми розповіли про аромати, які пахнуть чистотою.