Нереально круті весняні аромати: варіанти, які варті вашої уваги

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

До початку весни кожна жінка намагається оновити свій гардероб та придбати нові речі. Доповнити свій образ можна за допомогою правильно підібраного парфуму . Серед різномаїття легко розгубитися, тому потрібно знати, які варіанти вважаються кращими на весну.

До кожного сезону з'являється багато нових приємних ароматів. Який найкращий парфум обрати до свого настрою, характеру і стилю, розповідає lifestyle.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аромат свіжих квітів

Квітковий запах найкраще підходить для квітучої весняної пори. Такими ароматами неможливо насолодитися повністю. Вони ідеально підійдуть для вишуканих, стриманих, спокійних натур, які не полюбляють надто солодкі парфуми. Найкраще квітковий аромат можна почути у Dior J'adore, Gucci Bloom, Viktor & Rolf Flowerbomb та Libre Le Parfum, YSL.

Нереально круті весняні аромати: варіанти, які варті вашої уваги - фото №1
Фото: malva-parfume

2. Ноти солодощів

Солодкі аромати краще обирати на початку весняної пори, коли ще не дуже тепло. Такий запах нагадуватиме жінці про перші квіти, які починають розпускатися і дарують дивний, ніжний, романтичний запах.  Приємні солодкі ноти гарно розкриваються у Lancome La Nuit Tresor Nude, Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy, Rihanna Rogue Love, Prada Candy Kiss.

Нереально круті весняні аромати: варіанти, які варті вашої уваги - фото №2
Фото: myperfumeshop

3. Звабливі фрукти

Фруктовий аромат з нотами яблука, персика, абрикоса, ананаса додають енергії і спонукають до руху. Такі аромати обирають жінки, які втомилися від виснажливої зими і прагнуть розвіятися. Спробуйте Lattafa Confidential Private Gold, Ariana Grande Thank U Next, Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme d'Amour та Gucci Flora Gorgeous Gardenia.

Нереально круті весняні аромати: варіанти, які варті вашої уваги - фото №3
Фото: kremchik

4. Енергійний цитрус

Такі аромати нагадують про новорічні свята, ялинку і морозні дні, проте чудовий свіжий запах грейпфруту, мандарину, апельсину можна відшукати у деяких парфумах, які заряджають енергією і підійдуть до весни. Зверніть увагу на Chanel Chance, Yves Saint Laurent Libre, Versace Bright Crystal, Trussardi Donna та Dolce & Gabbana Light Blue.

Нереально круті весняні аромати: варіанти, які варті вашої уваги - фото №4
Фото: jd-kristall.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У кожної жінки має бути на вибір кілька варіантів парфумів. Адже парфум підбирається відповідно до настрою, одягу та події. Не забувайте періодично дивитися строк придатності і дізнайтеся, чи можна користуватися протермінованими парфумами.