Смачні аромати у жовтому флаконі: обирайте парфуми улюблених відтінків

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Для парфуму важливий не лише аромат і його стійкість, а і зовнішній вигляд упаковки. Якщо флакон не приємно і не зручно брати в руки, жінка може відмовитися від нього. Раніше ми писали, який одеколон обрати для коханого чоловіка, а тепер розкажемо, які смачні аромати мають жовтий колір, або бувають у флаконах цього відтінку.

До вашої уваги — найкращі парфуми у жовтій кольоровій гамі. Якщо жінка любить його відтінки, такий подарунок неодмінно покращить настрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ted Lapidus “Rumba”

Східний аромат цієї туалетної води бездоганно підійде для холодної погоди. Перша нота — базилік, бергамот, персик, малина, слива мірабель, слива. Друга нота — гарденія, геліотроп, жасмин, лілія, магнолія, мед, нагідка, орхідея, тубероза. Третя нота — бурштин, кедр, пачулі, мускус, сандалове дерево, слива, боби тонка, ваніль.

Смачні аромати у жовтому флаконі: обирайте парфуми улюблених відтінків - фото №1
notino.ua

Sarah Jessica Parker “Covet”

Яскравий аромат із нотами цитрусу підійде як для ділових леді, так і для спортивних. Перша нота — лимон, шоколад, лаванда, зелені ноти. Друга нота — магнолія, жимолость, третя нота — деревина, бурштин, мускус, ветивер.

Смачні аромати у жовтому флаконі: обирайте парфуми улюблених відтінків - фото №2
notino.ua

Versace “Yellow Diamond Intense”

Іскриста композиція з нотами солодкої груші буде доречною і для щоденного використання, і для свята. Перша нота — неролі, груша, бергамот, лимон, друга нота — жасмин, Османтус, фрезія, цвіт апельсинового дерева. Третя нота — бурштин, бензоїн, мускус, Пало Санто.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Смачні аромати у жовтому флаконі: обирайте парфуми улюблених відтінків - фото №3
notino.ua

Нагадаємо, раніше ми писали про парфуми у найгарніших флаконах. Для вас — добірка із 17 ексклюзивних ароматів, які здивують розкішною упаковкою.