ТОП-3 чоловічі одеколони: обирайте для коханого найкраще

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Одеколон — це виключно чоловічий парфум. Його використовують зранку, на відміну від традиційних ароматів, які наносять у будь-яку пору доби. Раніше ми писали, як правильно вибрати свій аромат , а тепер розкажемо про наймодніші одеколони.

До вашої уваги — 3 одеколони, які мають неперевершений аромат і можуть дійсно сподобатися вашому чоловіку. Окрім запаху, він має стильний флакон, який приємно і зручно брати в руки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Liz Claiborne “Bora Bora”

Цей аромат підходить для щоденного користування. Перша нота — ківі, бергамот, лимон , друна ноти — лаванда, гібіскус, третя нота — шкіра, мускус, кедр.

ТОП-3 чоловічі одеколони: обирайте для коханого — найкраще - фото №1
notino.ua

DIOR “Dior Homme Cologne”

Аромат складається із квітів грейпфруту. Його доречно використовувати і зранку, і ввечері. Перша нота — калабрійський бергамот, друга — квіти грейпфруту, третя нота — білий мускус.

ТОП-3 чоловічі одеколони: обирайте для коханого — найкраще - фото №2
notino.ua

Truefitt & Hill “Apsley”

Цей одеколон підходить для холодної пори року. Перша нота — ветивер, чорний перець, грейпфрут, друга — пачулі, кедр, третя — мускус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ТОП-3 чоловічі одеколони: обирайте для коханого — найкраще - фото №3
notino.ua

Раніше ми писали, які парфуми не мають гострого аромату. Експерт розповів, що подарувати людині, яка віддає перевагу не різким і не насиченим парфумам.

Главное фото: Pinterest