Незабутній аромат у чорному флаконі: стильні парфуми для жінки

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка з парфумами, фото
Фото: Freepik

Обираємо найкращі аромати парфумів для впевнених у собі жінок — у вишуканому флаконі чорного кольору

Чимало жінок обирають парфуми не лише за ароматом, а і за флаконом. Упакування повинно бути зручним та гарним . До вашої уваги — найкращі аромати у чорних флаконах, які підкреслять шарм модниці.

Якщо жінка віддає перевагу класиці та любить розкішні деталі, подаруйте їх парфуми у чорному флаконі. Їх буде приємно носити у сумочці і поставити на полицю. Для вас — добірка найкращих ароматів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Roberto Cavalli "Nero Assoluto"

Цей аромат бездоганно підійде для романтичного вечора. Перша нота — орхідея, цитрусові, друга нота — ваніль, третя нота — деревина.

Парфуми в чорному флаконі, фото
Фото: notino.ua

Naomi Campbell "Cat deluxe At Night"

Фруктово-квітковий аромат, який пасує жінкам будь-якого віку, підходить для щоденного користування. Перша нота — чорна смородина, груша, фрукти, піта. Друга нота — півонія, третя нота — деревина, бурштин, цвіт бавовни, малина.

Парфуми в чорному флаконі, фото
Фото: notino.ua

Jeanne Arthes "Lover in Dark"

Аромат із вишуканими нотами троянди, який доречно наносити щодня і в будь-яку пору. Початкова нота — троянда, лимон, чорна смородина, друга нота — жасмин, фрезія, конвалія. Третя нота — персик, бурштин і мускус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Парфум у чорному флаконі, фото
Фото: notino.ua

Нагадаємо, раніше ми писали про найкращі шлейфові аромати. Для вас — добірка парфумів, які додадуть вишуканості та шарму.