Парфуми для королеви: найкращі аромати на весну 2024

Парфумерія
700
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка у короні з флаконом парфумів, фото
Фото: notino.ua

Для вас — добірка парфумів для бездоганного образу на весну

Весна надихає на зміну аромату. Жінки дедалі частіше обирають квіткові та свіжі парфуми. Не менш важливим залишається їхнє оформлення. Раніше ми писали, які парфуми підійдуть для дівчат-підлітків, а тепер розкажемо, що обрати на весну, аби мати і гарний запах, і вишуканий флакон.

До вашої уваги — стильно упаковані аромати, які не залишать байдужими жінок різного віку. Ці запахи підійдуть і для щоденного використання, і для особливих подій. Вони доповнять шарм модниці та будуть дарувати гарний настрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Lalique “Soleil”

Ця парфумована вода буде доречна і для ранку, і для вечора. Перша нота - мандарин, кардамон, гіркий мигдаль. Друга нота — Латте, грушева граніта, жасмин. Третя нота — мускус, сандалове дерево, праліне.

Парфуми Lalique, фото
Фото: notino.ua

Lattafa “Fakhar Rose”

Цей східний аромат із квітковими та фруктовими нотами буде пасувати жінкам будь-якого віку. Парфум підходить для щоденного використання. Перша нота - фрукти, гранат, лілія, альдегіди, друга нота — тубероза, гарденія, жасмин, ілінг-іланг, жимолость, півонія, троянда. Третя нота — ваніль, амброксан, білий мускус, сандалове дерево.

Парфуми Lattafa, фото
Фото: notino.ua

Dolce&Gabbana “Q by Dolce&Gabbana EDP”

Насичений аромат фруктів із деревними нотами підкреслить стиль модниці. Парфум підходить для впевнених у собі жінок, які люблять виглядати по-королівськи. Перша нота — іскристий цитрус, жасмин, друга нота — черешня, геліотроп, третя нота — кедрова олія, мускус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Парфуми Dolce&Gabbana, фото
Фото: notino.ua

Раніше ми писали, як правильно вибрати аромат, який буде задовольняти навіть через декілька годин після нанесення. Для вас — секрети від експерта , як легко і швидко це зробити.