Не пропустіть новинку цієї весни: вийшла лімітована серія твердих парфумів-унісекс від COOSH і NATUREAL

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото тверді парфуми
Фото: instagram.com NATUREAL

Тверді парфуми з приємним ароматом

Парфуми дозволяють відчути себе розкішною, стильною та вишуканою. Гарний аромат загортає тіло у затишок і створює приємний настрій. У кожної жінки є улюблений аромат , який вже довгий час на ринку. Також щорічно з'являються нові, цікаві та вишукані парфуми.

Український бренд стильного одягу COOSH спільно з доглядовим брендом косметики NATUREAL створили лімітовані тверді парфуми. Вони доступні у двох унісекс ароматах, йдеться у instagram natureal.ua. А які саме аромати представлені у серії, Хочу! розповідає далі у матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

NATUREAL виготовляє ефективні засоби для шкіри та волосся. Косметика бренду допомагає шкірі адаптуватися до будь-яких впливів.

Лімітовані тверді парфуми COOSH x Natureal – достатньо нанести аромат на шкіру і назавжди закарбувати мить у памʼяті,
пишуть у instagram NATUREAL

Це твердий парфум, який потрібно наносити сухими чистими руками на ділянки тіла (шия, декольте, за вуха) як крем до повного вбирання. Вага парфумів - 10 мл.

Аромат №1

 ноти санталу, зеленого яблука, грейпфруту, амбри, огірка.

Аромат №2

морські ноти, лимон, хвоя, мох, мускус, інжир, апельсин та лаванда.

Ви завжди можете носити тверді парфуми COOSH X NATUREAL  з собою та використовувати у зручний час. Чудове пакування, легка вага, приємний аромат та зручність нанесення подарують чуттєву насолоду від користування. Клієнти на сторінці, пропонують бренду також випускати таку мініатюрну версію у виді підвіски на шию чи аксесуару на сумку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, як створити власні тверді парфуми самостійно. Адже це дозволяє зробити аромат, який пасуватиме саме вам.