Весняний парфум з ароматом жіночності: розкриє чуттєвість та зачарує пристрастю

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото флакон парфуму Irresistible Rose Velvet
Фото: harrods

Аромат GIVENCHY Irresistible Rose Velvet стане кращим вибором для весни

Обережно, цей чуттєвий аромат може викликати залежність! Оксамитові ноти троянди створюють свою особливу історію пробудження весни, коли все навколо наповнене сонцем і теплим повітрям. Один з ароматів, який чудово підійде для весняної пори.

Аромат GIVENCHY Irresistible Rose Velvet змушує вирувати кров і жити в особливому ритмі. Хочу! пропонує спробувати парфуми, які дозволять насолодитися кожною миттю, бути собою та наголосити про свою жіночність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У початкових нотах відчувається запах соковитої чорної смородини. пудровий акорд ірису й чуттєві ноти білої пачулі із ніжним деревним відтінком ніжно пестять відчуття. У самому серці відкривається аромат турецької троянди, яка лише відкрила свій бутон і починає дарувати себе світу. 

Рожевий перець та туніська неролі додає спокуси і прагнення взяти від життя максимум емоцій. Прекрасна ароматична композиція вдало підкреслюється елегантним флаконом пудрово-рожевого кольору з геометричним узором, який натякає на багатогранність жіночої натури.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Неймовірний стійкий шлейф, яким насолоджується власник і кайфують люди навколо. А для поціновувачів п'янкої соковитої вишні варто звернути увагу на KAYALI Lovefest Burning Cherry 48.