Улюблений парфум Кейт Міддлтон: які аромати обирає принцеса

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото флакон з парфумами
Фото: sketchesbeauty

Парфуми, які носить Кейт Міддлтон

Розкішні аромати полюбляють всі: від юних дівчат до осіб королівської родини. У Кейт Міддлтон кілька улюблених ароматів, які вона носить на королівські вечірки та у повсякденному житті.

На всі питання про улюблений аромат принцеса Кейт завжди давала однакову відповідь. Які саме парфуми припали до смаку  принцесі Уельській, розповідає harpersbazaar.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своє весілля з принцом Вільямом, принцеса Уельська обрала весняний аромат White Gardenia Petals від нішевого британського парфумера Illuminum, випущений у 2011 році. Верхні ноти цього аромату  - розкішний бергамот, ніжна лілія та п'янке листя чорної смородини. У глибині розкривається ароматна гарденія, затишна конвалія, насичений жасмин та іланг-іланг. Базові ноти - стійка пряна деревина та амбра. Тонкий чуттєвий та незабутній аромат, який миттєво був розкуплений після весілля та зараз його досить важко відшукати.

Також Кейт Міддлтон полюбляє одеколон Orange Blossom. Це досить теплий квітковий аромат з квіткою клементина у верхніх нотах, з серцем білого бузку, апельсиновим цвітом та водяною лілією. Ірис і бальзамічний ветивер додають аромату насиченості і м'якості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Принцеса так полюбляє цей аромат, що під час походу до вівтаря скрізь горіли свічки з цим ароматом, який наповнював повітря неперевершеними запахами. Раніше ми розповідали про парфум з ароматом вишні. Надзвичайно чуттєвий, одночасно сильний та тендітний запах не залишить байдужим жодної людини.