Парфуми з ультрамодним флаконом: смачні аромати для подарунку на весну (ФОТО)

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Парфуми Marc Jacobs “Daisy Eau So Intense”, фото
Фото: notino.ua

Пропонуємо варіанти для презентів: ніжний аромат + розкішна упаковка

Якщо ви думаєте, що подарувати рідній людині, подрузі чи колезі весною, зверніть увагу на парфуми зі модними флаконами. Раніше ми писали про “зелені” парфуми , а тепер розкажемо, яка упаковка смачного аромату підніме настрій.

Зовнішній вигляд цих парфумів підіймає настрій, аромат — захоплює ніжністю. Із цими брендами жінка відчує себе справжньою принцесою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ariana Grande “Ari”

Розкішний флакон парфумів покращить настрій навіть вибагливим модницям. Перша нота аромату — груша, малина. Друга нота — конвалія, орхідея, троянда. Третя нота — мускус, маршмелоу, деревні ноти.

Парфуми Ariana Grande “Ari”, фото
Фото: notino.ua

Marc Jacobs “Daisy Eau So Intense”

Спокусливий аромат бездоганно підійде і для щоденного користування, і для особливого випадку. Перша нота — полуниця, груша, бергамот. Друга нота — мед, жасмин, троянда. Третя нота — бензоїн, ваніль, мох, мускус.

Парфуми Marc Jacobs “Daisy Eau So Intense”, фото
Фото: notino.ua

Lattafa “Fakhar Rose”

Ексклюзивний аромат підкреслить шарм модниці і на роботі, і на діловій зустрічі, і на романтичному побаченні. Перша нота — фрукти, гранат, лілія, альдегіди. Друга нота — тубероза, гарденія, жасмин, іланг-іланг, жимолость, півонія, троянда. Третя нота — ваніль, амброксан, білий мускус, сандалове дерево.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Парфуми Lattafa “Fakhar Rose”, фото
Фото: notino.ua

Раніше ми писали, про новий аромат від “MUGLER” . Розробники бренду представили особливий флакон, у який можна доливати аромат.