Новинка від Mugler: аромат, який можна доливати у флакон

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Парфум Mugler “Alien Hypersense”, фото
Фото: notino.ua

Якщо ви любите багаторазові флакони, зверніть увагу на новинку від відомого бренду

Для любителів чуттєвого та звабливого аромату — жіноча парфумована вода на весну від бренду Mugler “Alien Hypersense”. Раніше ми писали, які варіанти підійдуть для стильних жінок , а тепер розкажемо, чим особливий новий запропонований парфум.

Зручний та стильний — у цьому полягає унікальність парфуму Mugler “Alien Hypersense”, пише notino.ua . Його дизайнерський флакон неймовірно вишуканий, і при цьому — екологічний та багаторазовий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Парфумована вода має квітково-деревний аромат, що підкреслює індивідуальність та характер модниці. Перша нота парфуму — зелена мандаринка. Друга нота — арабський жасмин, третя нота — кашмеран.

Засновником бренду є модельєр Манфред Тьєррі Мюглер, який у 1973 році створив власну колекцію жіночих суконь під назвою Cafe de Paris. Після цього він вирішив доповнити образ жінки вишуканими ароматами. Його перший парфум “Angel Thierry Mugler” став одним із найвідоміших завдяки своїм нотам солодкого шоколаду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про зелені парфуми. Експерт розповів, чим вони відрізняються від інших, і які варіанти доречні для весни 2024 року.