Зелені парфуми на весну: ці аромати неможливо забути

Парфумерія
511
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Парфуми Ніна Річі, фото
Фото: notino.ua

Для вас — добірка парфумів на весну, які мають освіжаючі, водночас солодкі ноти зелені

Весною жінкам хочеться виділитися з натовпу. Шарму та привабливості додає аромат, який на кожній модниці звучить по-різному. Раніше ми писали про найкращі парфуми для квітня, а тепер розкажемо, які парфуми відносяться до групи “зелених” і бездоганно пасують жінкам весною.

До вашої уваги — добірка “зелених” ароматів, які можна використовувати і на кожен день, і для особливих подій. Ці аромати підіймають настрій, освіжають і підкреслюють образ жінки будь-якого віку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Oscar de la Renta “Bella Bouquet”

Квітковий аромат із дизайнерським флаконом сподобається навіть примхливим модницям. Перша нота — бамбук, зелений чай, клементин, персик. Друга нота — магнолія, арабський жасмин, ірис, троянда. Третя нота — мускус, сандалове дерево, боби тонка, кедр.

Парфуми Oscar de la Renta, фото
Фото: notino.ua

Nina Ricci “Nina Nature”

Квіткова композиція додає енергії та заряджає силами. Перша нота — яблуко Granny Smith, італійський лимон. Друга нота — конвалія, жасмин, третя нота — білий мускус, ваніль.

Парфуми Nina Ricci, фото
Фото: notino.ua

Mercedes-Benz “Woman Eau de Toilette”

Східний аромат із нотами квітів підкреслить шарм модниці. Перша нота — чорна смородина, мандарин, лист груші. Друга нота — гарденія, конвалія, жасмин. Третя нота — ірис, мускус, сандалове дерево.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Парфуми Mercedes-Benz, фото
Фото: notino.ua

Раніше ми писали про парфуми для жінки-королеви. До вашої уваги — добірка ароматів, яка буде пасувати стильній та впевненій у собі панянці.