Не тільки талановита актриса, а й ікона стилю. Найкращі образи Емми Стоун на червоних доріжках Оскару (ФОТО)

Ікони стилю
604
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Емма Стоун з Оскаром в руках, фото
Getty Images

Показуємо вбрання оскароносної актриси Емми Стоун, в яких вона позувала на Оскарі за всю свою кар'єру

Емма Стоун — феноменальна актриса. Вона має чотири номінації на Оскар та дві заповітних статуетки. А ще Емма відрізняється унікальним стилем — її образи на червоних доріжках завжди вдало вирізняються та привертають увагу глядачів. В цьому матеріалі ми розглянемо найкрасивіші вбрання пані Стоун, яка нещодавно забрала свій другий Оскар , на червоних доріжках цієї престижної премії.

Стиль Емми Стоун на Оскарі завжди непередбачуваний та розкішний. Вона може прийти на червону доріжку в штанному костюмі, вбранні зі складним дизайном та класичній для Голлівуду блискучій сукні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Почнемо з цього року, коли Стоун отримала свій другий Оскар. На цьогорічній церемонії зірка сяяла в шикарній сукні від Louis Vuitton, яка була декорована баскою. Схоже, тренд на цей елемент скоро знову увірветься в наші життя.

Емма Стоун на Оскарі 2024, фото
Getty Images

З модним домом Louis Vuitton в Емми Стоун доволі близькі стосунки. У вбранні від цього бренду вона також позувала на Оскарі у 2019 році. Це була блискуча сукня в золотисто-коричневих відтінках.

Емма Стоун на Оскарі 2019, фото
Getty Images

Як ми вже писали, стиль Стоун доволі непередбачуваний. У 2018 році актриса вирішила відмовитися від традиційної сукні. На червону доріжку Оскара вона одягла костюм — чорні штани та бордовий піджак, підперезаний на талії яскраво-рожевим бантом.

Емма Стоун на Оскарі 2018, фото
Getty Images

А ось образ, в якому Емма Стоун отримала свій перший Оскар. У 2017 році вона вдягла цю елегантну сукню від Givenchy Haute Couture.

Емма Стоун на Оскарі 2017, фото
Getty Images

Ще одне розкішне та елегантне вбрання Емми на Оскарі. У 2015 році актриса позувала в цій розкішній сукні від Elie Saab.

Емма Стоун на Оскарі 2015, фото
Getty Images

А це сукня, в якій Емма Стоун вперше завітала на Оскар. У 2012 році вона обрала жіночне вбрання в червоному кольорі від Giambattista Valli. Сукню прикрашав бант на шиї, що додавав образу ще більшої ніжності та романтичності.

Емма Стоун на Оскарі 2012, фото
Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо, Емма Стоун може бути різною. Але не одна вона вирізняється вишуканим стилем. Раніше ми розповідали про найкращі образи Сідні Свіні , яка вважається однією з найпопулярніших актрис нашого часу.