Єва Грін у хустці українського бренду нагадала про злочини росіян (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Раніше ми писали, що бренд OLIZ та UNITED24 запустили особливу колекцію хусток. Вона присвячена українським пам’яткам історії та мистецтва, які були знищені чи вкрадені росіянами. Приміряти один з таких особливих виробів і заодно нагадати світові про злочини рф вирішила відома французька кіно- та театральна акторка.

Акторка Єва Грін вдягла хустку зі спільної колекції UNITED24 та українського бренду OLIZ «Викрадене мистецтво». Відповідний пост з’явився в Instagram-акаунті фандрейзингової платформи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На опублікованій світлині знаменитість позує у виробі, присвяченому мисткині Поліні Райко. Вона народилася в Олешках на Херсонщині, які нині тимчасово окуповані росіянами. Не маючи художньої освіти, за 6 років жінка повністю розписала свій будинок, перетворивши його на витвір мистецтва. Так, на стінах будинку ожили сни Поліни: дивовижні тварини та красиві казкові рослини.

Фото: u24.gov.ua
Фото: u24.gov.ua

Після смерті художниці в її будинку відкрили музей. Проте 6 червня 2023 року росіяни підірвали Каховську ГЕС. Велика вода підтопила музей, в результаті чого більшість розписів втрачена назавжди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що акторка Єва Грін відвідала прем’єру фільму “Три мушкетери: Міледі” у Парижі. Вона з’явилась в оригінальному образі, поглянути на який можна у цій статті.

Фото: @evagreenweb