Режисер Макйкл Манн зізнався, що має українське коріння

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий американський режисер Майкл Манн, популярний за ролями у стрічках "Сутичка" із Робертом Де Ніро й Аль Пачіно, "Алі", "Поліція Маямі", "Останній з могікан" здивував своїх прихильників несподіваним зізнанням. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, 80-річний Манн має українське коріння. Майкл дуже пишається своїми предками-євреями, які, за його словами, виїхали із території нинішньої України на початку 20 століття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Родинною історією селебритіс поділився під час інтерв'ю українському авторитетному виданню  The Village . Зокрема, Манн зауважив, що дуже підтримує Україну у жахливій війні з рф.

По-перше, я стежу за боротьбою, яку зараз веде Україна. Бережіть себе, хай вам щастить. До речі, нещодавно я подивився документальний фільм Шона Пенна  про перший етап повномасштабного вторгнення рф в Україну, і це надзвичайна стрічка. У мене дійсно є дещо, що тісно поєднує мене з Україною. Уся моя родина походить із міста Овруч. Коли мій дідусь залишив Україну й вирушив до США, дві його сестри емігрували в Аргентину разом із дідусем і бабусею Гектора Бабенка (аргентинсько-бразильського режисера українського походження). Я не знав про це, поки не познайомився з ним, він розповів мені цю історію... Тож дійсно, щось є таке в Україні, що сприяє народженню режисерів,

– поділився Манн.

Режисер Макйкл Манн зізнався, що має українське коріння - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Катерина Кузнєцова зізналася, що її чоловік-росіянин хоче отримати громадянство України. Акторка зазначила, що її чоловік дуже підтримує Україну.