Марго Роббі вибралася з Барбі-одягу і повторила образ відомої супермоделі 30-річної давності (ФОТО)

Новини моди
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Марго Роббі часто відвідує світські заходи у культових образах ляльки Барбі . Та нещодавно вона вирішила повторити образ відомої супермоделі 90-х. Який вигляд мала акторка у цьому вінтажному вбранні - показуємо у цій статті на HOCHU.ua.

Марго Роббі відвідала церемонію вручення премії AFI Awards, яка днями відбулася у Беверлі-Гіллз. Акторка позувала фотографам у вінтажному вбранні з колекції Ready To Wear весна-літо 1995 від Chanel, яке підкреслювало її стрункі ноги.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Її образ складався з помаранчевого твідового кроп-топу з короткими рукавами та чорної мініспідниці. Верх був прикрашений брошкою з дорогоцінним камінням різних кольорів, а низ - поясом з камінням та логотипом Chanel. Завершували образ Марго чорні лаковані босоніжки, чорна сумка, зачіска з локонами та легкий макіяж.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

До речі, саме в такому образі дефілювала подіумом супермодель Клаудія Шиффер під час показу Chanel у Парижі у 1995 році. Погодьтеся, обидві знаменитості мають в ньому розкішний вигляд!

Фото: vogue.co.uk
Фото: vogue.co.uk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Марго Роббі “засвітилася” у шкіряній сукні від українського бренду. Між іншим, ціна вбрання досягає майже 15 тисяч гривень.

Фото: Getty Images