Костюм з секретом: що відомо про вбрання режисера Мстислава Чернова на “Оскарі” (ФОТО)

Новини моди
948
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Мстислав Чернов 2024, фото
Фото: Getty Images

Вбрання має приховану та водночас символічну деталь

Українська стрічка “20 днів у Маріуполі” цьогоріч отримала “Оскар”. На сцену за заповітною статуеткою режисер Мстислав Чернов піднявся в елегантному чорному костюмі. Більше про його вбрання розповідаємо далі.

У ніч з 10 на 11 березня у Лос-Анджелесі відбулася 96-та церемонія вручення “Оскар”. Українська стрічка “20 днів у Маріуполі” здобула перемогу у номінації “Найкращий документальний фільм”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На сцену за статуеткою режисер Мстислав Чернов піднявся у вишуканому чорному костюмі-трійці від українського бренду Indposhiv. Він сидів по фігурі режисера та мав дуже стильний вигляд.

Мстислав Чернов 2024, фото
Фото: Getty Images

У своєму мікроблозі представники бренду зазначили, що костюм пошитий за мірками Чернова та має непомітну для сторонніх очей, але водночас символічну деталь. Так, на синій підкладці піджака жовтим написано слово “Свобода”. Також зазначається, що це перша поява бренду на червоній доріжці “Оскару”.

Для Мстислава ми пошили класичний чорний костюм за індивідуальними мірками. Його важливий елемент - підкладка зі словом “Свобода”. Дякуємо нашим клієнтам, які обирають Indposhiv для важливих днів не тільки у своєму житті, а й у житті цілої країни,
- йдеться у пості.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися добіркою чоловічих образів з червоної доріжки цьогорічного “Оскару”. Поглянути на зіркових красунчиків можна у цій статті .