Зірка "Бріджертонів" поповнив власну колекцію костюмів вбранням від українського бренду (ФОТО)

Новини моди
1 454
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Деніел Френсіс
Фото: Getty Images

Британський актор Деніел Френсіс одягнув смокінг українського бренду на прем'єру нового сезону "Бріджертонів"

У Нью-Йорку відбулася прем'єра довгоочікуваного третього сезону популярного серіалу Netflix "Бріджертони", деякі серії якого знімала українка Діана Оліфірова . Ну а головною подією вечора став вихід на червону доріжку нової зірки серіалу, британського актора Деніела Френсіса, який одягнув смокінг від українського бренду Andreas Moskin!

Деніел Френсіс, який приєднався до касту "Бріджертонів" у ролі Маркуса Андерсона, привернув увагу публіки своїм бездоганним образом. Для урочистого заходу актор обрав стильний смокінг, що складався з білого піджака з чорними лацканами та класичних чорних штанів. Такий вибір вбрання підкреслив не тільки витончений смак Френсіса, але й популярність української моди на світовій арені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Деніел Френсіс
Фото: Getty Images

Andreas Moskin — український бренд чоловічого одягу, заснований Андрієм Моськіним і Андреасом Білоусом у 2018 році у Львові. Відомий своїм високоякісним одягом, бренд пропонує повсякденне, весільне, ділове та fashion вбрання, а також аксесуари. З моменту відкриття першого шоуруму бренд швидко здобув визнання серед модників, і вихід Френсіса на червону доріжку став черговим підтвердженням успіху Andreas Moskin.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповіли про найкрутіші серіали 2023 року, від яких просто не відірватися. Netflix назвав найпопулярніші з них !