Звертаємо увагу на крій та наповнювач: правила, які допоможуть вам обрати найкращий пуховик на зиму

Практичні поради
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

На вулиці вже зима, а ви все ще не придбали теплий та зручний пуховик? Якщо не знаєте, як обрати цей модний верхній одяг, то читайте поради від HOCHU.ua в цьому матеріалі!

Вибрати пуховик може бути доволі складно. Сьогодні існує чимало моделей, однак далеко не все відрізняються високою якістю та актуальністю. На що звертати увагу при виборі пуховика на зиму, щоб він служив вам довгий час? Читайте далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наповнювач

Наповнювач грає ключову роль. Пуховики на синтепоні не забезпечать вам таке тепло, яке можуть надати моделі на натуральному пуху. Важливо вибрати наповнювач, який рівномірно розподілений і обіцяє ефективну теплоізоляцію, адже в пуховику, в першу чергу, має бути тепло.

Деталі

Кількість деталей повинна бути обмеженою. І це не тільки, тому що зараз в моді мінімалізм. Занадто багато фурнітури може псувати тканину. Також варто звертати увагу на те, щоб ґудзик, замки та кишені були надійно пришиті.

Крій

Обираючи пуховик, слід визначитися з фасоном та довжиною. Варто розуміти, які моделі в моді зимою 2023-2024 року. Це оверсайз, пуховики під пояс та укорочені моделі. Не слід обирати застарілі варіанти з хутряним коміром чи дивним декором.

Звертаємо увагу на крій та наповнювач: правила, які допоможуть вам обрати найкращий пуховик на зиму - фото №1
Звертаємо увагу на крій та наповнювач: правила, які допоможуть вам обрати найкращий пуховик на зиму - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Враховуючи ці аспекти, ви зможете вибрати ідеальний пуховик, який задовольнить ваші потреби як у стилі, так і в теплоізоляції. Також радимо вам дізнатися, з яким взуттям носити довгий пуховик взимку 2023/24 року.