Часу немає, але ти все одно будеш ідеальна! Як зібратися на корпоратив у робочий день

Практичні поради
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Традиційно перед Новим роком на роботі заведено влаштовувати корпоративну вечірку . Хочеться підготуватися до неї якнайкраще, щоб мати приголомшливий вигляд і зачарувати усіх присутніх своєю красою.

Але не завжди є час на підготовку, якщо вечірка планується після робочого дня. Прийти на роботу у святковому одязі і працювати цілий день, ідея не з найкращих. Хочу! приготувала рекомендації, які допоможуть вирішити це завдання і виглядати на корпоративі просто вау!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Часу немає, але ти все одно будеш ідеальна! Як зібратися на корпоратив у робочий день - фото №1

1. Продумайте зачіску заздалегідь, адже немає гарантій, що вона збереже вигляд до кінця дня. Надайте перевагу складній зачісці, а не розпущеному волоссю. Тоді є всі шанси, що зачіска протримається довго і матиме гарний вигляд. Можна зафіксувати аксесуарами та лаком для волосся.

2. Жоден макіяж не протримається свіжим протягом довгого часу. Тому доведеться не освіжити, а нанести його повністю перед вечіркою. Використайте базу під макіяж, а замість тонального засобу - кушон. Не робіть складний макіяж очей і оберіть помаду, яка швидко не "з'їдається".

Часу немає, але ти все одно будеш ідеальна! Як зібратися на корпоратив у робочий день - фото №2

3. Якщо в офісі відсутній дрес-код, то цілком можливо одягнути святковий одяг, а зверху приховати піджаком. Проте, це не найкращий варіант. Можна комбінувати темні штани з блискучим топом, або святкову спідницю з кофтами, а передягнутися в топ чи блузку, яка не займе багато місця. Теплі колготки замініть на тонкі або з малюнками. Замість великої сумки візьміть клатч. Акуратна маленька сумка трансформує образ у святковий.

Часу немає, але ти все одно будеш ідеальна! Як зібратися на корпоратив у робочий день - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що новорічний корпоратив - це чудова можливість налагодити спілкування з колегами, познайомитися ближче зі співробітниками, яких мало знаєте і створити дружні відносини. Не варто скаржитися на роботу і обговорювати робочі питання весь вечір. Підготуйте кілька веселих привітань і подарунки колегам, якщо у вас це прийнято.