Не лише тепло, а й до лиця: 3 моменти, на які потрібно звернути увагу при виборі шапки

Практичні поради
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Багато людей не носять шапки , оскільки їм не подобається, як ті на них “сидять”. Як полегшити собі вибір цього аксесуару - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Взимку не варто ризикувати власним здоров’ям і ходити в морози без теплого головного убору. Та щоб шапка не лише гріла, а й добре сиділа та личила вам, 24 Канал радить звернути увагу на наступні моменти.

Колір виробу

Перегляньте зимовий гардероб і визначте, верхнього одягу якого кольору у вас найбільше. Якщо немає переваги в одному кольорі - обирайте шапку пастельних відтінків, які зазвичай пасують до будь-чого. Також зверніть увагу, що обраний колір має личити до вашого обличчя.

Фото: freepik.com
Фото: freepik.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Форма головного убору

Якщо боїтеся помилитися - обирайте шапку-біні, яка личить усім типам обличчя . Також ви можете відійти від традиційних шапок і обрати, наприклад, панамку чи кашемірову хустку.

Фото: freepik.com
Фото: freepik.com

Стиль аксесуара

Головний убір має поєднуватися з вашим стилем. Так, якщо ви полюбляєте спортивний одяг - можете сміливо брати модні панамки. Якщо ж у вашому гардеробі переважає класика - зверніть увагу на берети, кашемірові хустки чи масивні шарфи.

Фото: freepik.com
Фото: freepik.com

До речі, деякі магазини сьогодні пропонують послугу примірки онлайн. Завдяки їй ви точно зможете підібрати головний убір, який пасуватиме саме вам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, як та з чим носити хустку, щоб виглядати стильно. Більше про те, як впровадити цей аксесуар у свій гардероб - читайте у цій статті .

Фото: freepik.com