Клітинка повернулася в моду: ТОП-4 речей, які додають шарму (ФОТО)

Практичні поради
546
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка в піджаку в клітинку, фото
Фото: instagram.com/fashion_boutique_4_you/?img_index=1

Час діставати із шафи одяг у клітинку: дизайнери розповіли, які речі повернулися в моду на весну і літо 2024 року

На весну та літо 2024 року в моду повернувся принт у клітинку. Обирайте великий або дрібний орнамент, залежно від вашого смаку. Раніше ми писали, із чим одягнути білий в'язаний светр , а тепер розкажемо, які речі у клітинку варто мати в шафі.

Експерти моди виділили декілька речей у клітинку, які будуть в тренді весною та літом 2024 року. Такі речі є базовими, якщо до них підібрати однотонні взуття та низ. А ще принт у клітинку пасує жінкам будь-якого віку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сорочка

Сорочка в клітинку може бути різних кольорів, поєднуючи в собі 2-3 відтінки. У моді як пастельні варіанти, так і контрастні, що рідко поєднуються між собою. Наприклад, клітинка, яка має синій, червоний та білий кольори, пасуватиме модницям, якщо її поєднати із чорним кольором брюк, взуття та верхнього одягу.

Піджак

Не менш стильно виглядає піджак у клітинку. Найкращий варіант — дрібний принт 2 — 3 кольорів. Він підкреслить шарм і вишуканість жінки. Такий одяг підійде модницям різного віку.

Пальто

У моду повернулися пальто в клітинку. Обирайте грубий принт, аби не було візуального конфлікту між цупкою тканиною та легким малюнком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сукня

Сукні у клітинку можуть бути і чорно-білими, і кольоровими. Серед фасонів модно виглядають класика, спортивний стиль та оверсайз. До такого гардероба можна взути і туфлі, і лофери, і сліпони.

Нагадаємо, раніше ми писали про колірну гаму жіночого гардероба. Модельєри назвали 4 кольори одягу, які роблять жінку розкішною та стильною.