Так не модно: ці нюанси додають жінці віку

Практичні поради
747
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Фото: liveandwed.com
Нюанси стилю, які візуально збільшують вік жінки

Жінки люблять придумувати собі різні образи, але не всі модні нюанси доречні: частина із них можуть неабияк додати віку

Чи не кожна жінка любить бути модною. Заради цього вона змінює свою зовнішність і образ. Проте часто нюанси стилю візуально додають віку. Раніше ми писали, як визначити бездоганну для себе висоту підборів , а тепер розкажемо, що варто змінити у своєму стилі.

Часто образ, який удає вигляд жінки дорожчим, додає візуально їй віку, пише apostrophe.ua . Не всі стильні нюанси, запозичені у зірок шоубізнесу чи інших модниць будуть пасувати конкретній жінці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Тонкі темні брови

Такий стиль вийшов із моди. Наразі в тренді — натуральні, пишні брови. Їхній колір повинен бути не темнішим за колір волосся. Черні брови виглядають вульгарно і візуально додають віку.

Корекція брів, фото
Фото: Video for brands

2. Накачані губи

Збільшувати губи насправді не модно. Найгарніший варіант — натуральні, з природним контуром і кольором. Будь-які штучні маніпуляції, якими б гарними й стильними не були, додають декілька років.

Накачані губи, фото
Фото: Pinterest

3. Багато косметики

У тренді — природна зовнішність, яку можна за бажанням жінки підкреслити декоративною косметикою. Не накладайте товстий шар тонального крему, яскраві тіні та помаду. Такий образ робить ваш вигляд дешевим і візуально старшим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Велика кількість косметики на обличчі, фото
Фото: Pinterest

4. Недоречний колір волосся

Якщо ви хочете фарбувати волосся, зверніть увагу на кольоротип своєї шкіри. Якщо він теплий, то волосся повинно мати теплі відтінки. Якщо ваш кольоротип холодний, обирайте такі ж ноти, інакше колір буде конфліктувати із тоном шкіри та додасть віку.

Недоречний колір волосся, фото
Фото: Womanarium

5. Старомодні зачіски

Не робіть високі гульки, дрібні кучері, хімію, “равлика” та “павичка”. Не обрізайте волосся “сходинками”. Ці зачіски давно вийшли з моди. Повторивши на голові стиль бабусі, ви візуально робите себе старшою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Старомодна зачіска для волосся, фото
Фото: gemsbridalmakeup.com

Раніше ми писали, як за лічені хвилини визначити якість одягу. Експерт розповів секрети, які допоможуть легко зрозуміти, чи варто купувати якусь кофтину або штани.