Рожеве пальто: наймодніші варіанти на весну 2024 (ФОТО)

Практичні поради
856
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка у рожевому пальто, фото
Фото: Pinterest

Модельєри показали модні варіанти верхнього одягу в рожевих відтінках

У моду повернувся гламурний верхній одяг. Дизайнери показали, які пальта рожевого кольору знов у тренді. Раніше ми писали, із чим носити білі кросівки , а тепер розкажемо, які відтінки та фасони пальто стали наймоднішими.

У тренді — і короткі пальта, і до п'ят. Обирайте довжину пальто, яка вам найбільше імпонує. Що стосується кольорів, то найпопулярнішими відтінками на весну 2024 року є малиновий або фуксія, пастельний рожевий, який схожий на пудру, та світлий рожевий, що асоціюється із зефіром. Такі чисті кольори будуть пасувати для жінок будь-якого віку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви любите контрастний верхній одяг, обирайте пальто, яке має колір фуксії, або просто яскраво-малинове. До них бездоганно пасуватимуть молочний, чорний та блідо-фіолетовий кольори.

Жінка в чорному одязі та яскраво рожевому пальто
Фото: Pinterest
Жінки в пальто кольору фуксії, фото
Фото: sydnestyle.com
Жінка у пальто насиченого рожевого кольору, фото
Фото: m.shein.com
Жінка у білому одязі та пальто насиченого рожевого кольору, фото
Фото: krasotka.cc

Рожева пудра, яка має ніжну персикову ноту, додасть ніжності та вишуканості жінкам теплого кольоротипу. Такий верхній одяг може бути і оверсайз, і класичним. На ньому доречний декор у вигляді мережива чи вишивки. Цей відтінок буде мати гарний вигляд зі світлими додатковими кольорами. Наприклад, блакитні джинси, білі штани, джинси чи сукні, молочна спідниця.

Жінка у пальто рожево-персикового кольору, фото
Фото: Cute Girl
Жінка у пальто рожево-персикового кольору та білій сукні, фото
Фото: Trendy Fashion
Жінка у сукні та пальто рожево-персикового кольору, фото
Фото: Pinterest

Не виходить із моди і чистий, блідо-рожевий колір, який нагадує зефір. Він підкреслить гламурність, витонченість та звабливість жінки будь-якого віку. Таке пальто може бути будь-якого фасону. До нього бездоганно пасують сукні та високі підбори. Додайте до образу стильні аксесуари, класичну світлу сумку, капелюх або окуляри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Жінка у чорному одязі та світлому рожевому пальто, фото
Фото: ALICE
Жінка у ніжно рожевій сукні та пальто, фото
Фото: Larissa Yilmaz
Жінка у класичному рожевому пальто, фото
Фото: LTK

Раніше ми писали про білий в'язаний светр , який став родзинкою образу для будь-якої жінки на 2024 рік. Експерт розповів, із чим його модно носити.