Правила моди, які можна порушити: прийшла пора розвінчати популярні міфи

Практичні поради
592
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото модель іде по подіуму
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Правила та заборони не повинні стосуватися одягу

Мода сповнена принципами та заборонами, але якщо дотримуватися усіх правил можна зашкодити своїй індивідуальності. Носити лише те, що підходить типу фігури, зважати на вік, відмовлятися від рожевого з рудим кольором волосся. Кожного сезону з'являються нові тенденції та моделі , тому не потрібно обмежувати свій вибір, адже правила існують, щоб їх порушувати.

Не можна народитися з унікальним відчуттям моди, але можна навчитися, якщо є бажання. Руйнування міфів та стереотипів дозволить розкрити особистість та покращити свій гардероб, розповідає intheblouse.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Міф №1 Ніяких коротких спідниць після певного віку

Немає якого конкретного віку, щоб відмовити собі у насолоді одягти улюблену мініспідницю.

Правильно підібрана мініспідниця може підкреслити жіночність і впевненість жінки, немає універсального стандарту для короткої спідниці або того, коли жінка повинна припинити носити мініспідниці. У пріоритеті є те, що підходить людині, а не відповідає суспільним нормам чи очікуванням. 

На фото модель у короткій спідниці
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Міф №2 Горизонтальна смужка робить фігуру ширшою

Якщо вибрати смужки, які пропорційні фігурі і врівноважити їх однотонними деталями, тоді вони виглядатимуть приємно. Експериментуйте з різною шириною та кольорами смуг, щоб знайти образ, який підійде саме вам.

Міф №3 Біле взуття не носять взимку

Біле взуття стало невіддільною частиною багатьох гардеробів, їх можна носити у різних комбінуваннях, що робить їх вічним аксесуаром, який не обмежується літом, осінню, зимою чи весною.

Міф №4 Рожевий колір не для рудих

Існує модне твердження, що рожевий має жахливий вигляд на рудоволосих жінках. Хоча деякі відтінки цього кольору можуть суперечити рудому волоссю, але є багато інших відтінків, які можуть доповнити та підкреслити яскраві тони рудого волосся. Просто потрібно брати до уваги індивідуальний тон шкіри.

Аксесуари можуть все змінити чи зіпсувати. Металеві відтінки — це модний і універсальний варіант, який додасть блиску вашому образу. Прикраси з золота, такі як браслети, намиста та сережки, можуть додати відтінок жіночності будь-якому вбранню.

На фото дівчина з рудим волоссям у рожевій сукні
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Міф №5 Кросівки підійдуть лише для занять спортом

Давно минули ті часи, коли кросівки асоціювалися лише зі спортзалом. Кросівки перетворилися на модний аксесуар, який може прикрасити будь-який наряд, незалежно від події. Кросівки – це ідеальний баланс між стилем і комфортом, що робить їх незамінною річчю в будь-якому гардеробі.

Порушення традиційного правила носіння спортивного взуття лише для фізичних навантажень відкрило безмежні можливості для людей, які рухаються вперед у моді та не цураються змінювати правила. Кросівки втілюють як моду, так і функціональність, пропонуючи широкий вибір стилів, кольорів і матеріалів на будь-який вибір, дозволяючи виразити себе, але при цьому забезпечуючи максимальний комфорт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Правила моди можна і потрібно змінювати. Це під силу сміливим і творчим особистостям, які прагнуть виразити себе через одяг. Секрет створення власного стилю полягає у тому, щоб носити те, що змушує вас почуватися добре та впевнено та наважтеся виразити себе через свій одяг, не обмежуючись правилами. Підбори на високих жінках, короткі шорти, які модні у весняному сезоні чи яскраві речі допоможуть підкреслити власні переваги.