Придивіться до нього вже зараз: 5 моделей взуття, які будуть в моді у 2024 році (ФОТО)

Модні тренди
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми згадували головні тренди 2023 року, які були на піку популярності. Тепер же час поговорити про модні віяння року, що наступає. Зокрема, про взуття, яке ми носитимемо у 2024 році.

Найчастіше оточуючі звертають увагу саме на взуття людини. Тому важливо, щоб воно не лише пасувало під її вбрання, а й відповідало сучасній моді. Яке взуття буде в тренді у 2024 році - ділиться видання Новини.Live.

Взуття з бантами

Ви могли помітити, що цього року бантиками прикрашають не лише одяг, а й зачіски. Тож не дивно, що цей тренд дійшов й до взуття. Крім того, взуття, прикрашене бантами, має легкий вигляд, навіть якщо воно має масивну підошву.

Фото: @erdem
Фото: @erdem
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Взуття з золотими вставками

Золото знову повертається в моду. Тож зверніть увагу на взуття, що має ремінці, застібки чи ланцюжки з золота. Важливо, щоб ці вставки були якісними, інакше це зіпсує загальне враження від такого взуття.

Фото: @ferragamo
Фото: @ferragamo

Взуття з квітами

Сміливо обирайте взуття у квітковий принт або з декоративними елементами у формі квітів. Воно ідеально пасуватиме до ваших весняних та літніх образів.

Фото: @aknvas
Фото: @aknvas

Туфлі Мері Джейн

Так, вони досі неймовірно популярні! А все тому, що кілька років поспіль у тренді взуття з ремінцем на щиколотці. Якщо не придбали це взуття у минулому сезоні - у вас ще все попереду в наступному.

Фото: @le.monde.beryl
Фото: @le.monde.beryl

Балетки

Практичне, комфортне та елегантне взуття. Що цікаво, всього кілька років тому його вважали застарілим. Недарма ж кажуть, що мода має певну циклічність.

Фото: @chloe
Фото: @chloe
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про наймодніші кольори 2024 року. Які кольори будуть в тренді - дізнавайтесь у цьому матеріалі .

Фото: @le.monde.beryl