Бандалетки: незамінна річ на літо, про яку мало хто знає

Шопінг
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Бандалетки, фото
Фото: brokeandbeautiful.com

Вам більше не доведеться носити в теплу погоду колготки або шорти

Раніше ми писали про 7 брендів спідньої білизни , від якої ви будете в захваті. Також варто придивитися й до бандалеток, які потурбуються про ваш комфорт у теплу погоду. Що це за річ та кому саме вона потрібна - розповідаємо далі.

Траплялося, що під час носіння суконь та спідниць у вас натиралася внутрішня сторона стегон? До чого тільки не вдаються жінки, щоб позбутися цієї проблеми - наносять дитячий крем, користуються антиперспірантом, одягають шорти. Проте перші два мають нетривалий ефект, а в останніх вам може бути ну дуже спекотно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що ж, більше не потрібно думати, як ходити так, щоб уникнути цієї болісної ситуації. Забути про тертя стегон одне об одне можна завдяки бандалеткам. Про це пише Wonderzine.

Що таке бандалетки

Це еластичні пов’язки, що одягаються на стегна. Вони мають спеціальні силіконові смужки всередині, завдяки чому не сповзають та не задираюся вгору під час прогулянок. Вони достатньо широкі, щоб захистити стегна від подразнення, але достатньо вузькі, щоб не виглядати з-під суконь та спідниць.

Сьогодні на ринку представлені бандалетки різних кольорів та дизайнів. Тож у вас точно не буде проблем з вибором.

Бандалетки, фото
Фото: md-fashion.com.ua

Найпопулярніші моделі:

  • зі щільної тканини;

  • мереживні;

  • з мінімалістичними лініями.

Та перш ніж одягнути бандалетки, спробуйте спочатку поносити їх вдома протягом кількох хвилин. Це допоможе зрозуміти, чи комфортно вам в них буде протягом усього дня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про бюджетний шопінг. Як мати стильний вигляд за мінімальні кошти - читайте у цій статті .