5 трендових сумок на весну 2024 року: в них закохаються усі модниці! (ФОТО)

Шопінг
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка з маленькою сумкою у формі квітки
Фото: https://shop.mango.com

Сумки, які будуть у тренді цієї весни

Весна 2024 вражає новими трендами та дивує модними принтами і кольорами. Хочеться обновити гардероб, придбати модні аксесуари та цікаву сумочку, яка пасуватиме до різних варіантів та комбінацій одягу.

Сліпучі, від яких перехоплює подих, скромні, але вишукані, різних форм, оздоблень та розмірів на будь-який смак і гаманець. Про 5 незабутніх трендів сумок, розповідає refinery29.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

5 найпопулярніших сумок весняного сезону 2024

Круглі форми

Мода циклічна, тому радимо добре пошукати у шафах ваших бабусь і мам. Там можна знайти багато цікавого. У моді цього сезону будуть панувати маленькі, акуратні сумочки з верхньою ручкою, які можна носити у руці, на тілі чи через плече. Кольори різноманітні: від класичних чорних до яскравих та соковитих.

На фото чорна кругла сумка з ручкою
Фото: longchamp
На фото кругла фіолетова сумка
Фото: charleskeith

Зміїні принти

Головними трендами взуття будуть речі зі шкіри рептилій. Тому з сумкою зі зміїними принтами ви будете на стилі. Популярні відтінки від коричневого до сірого, як у  Fendi, або рельєфний акцент у яскравих відтінках, таких як неоново-зелений від Gucci або яскраво-синій від Rejino Pyo. У 2024 зміїних принтів забагато не буде.

На фото синя сумка з зміїним принтом
Фото: neimanmarcus
На фото сумка з зміїними принтами
Фото: FENDI

Клатч Move

Як відомо, далеко не всім сумкам потрібні ручки. Великий клатч, який можна підкласти під лікоть звільнивши руку для телефону, потиску чи келиха шампанського. Розгляньте варіант трансформера до якого можна додати ремінці та ланцюжки і адаптувати до гардероба. Стилі конвертів і мішечків можна побачити у Brunello Cucinelli, Tory Burch і Chloé, тоді як Altuzarra і Jil Sander вибрали більш структурований погляд на цей тренд.

На фото чорний елегантний клатч
Фото: ТОРІ БЕРЧ
На фото чорний великий клатч
Фото: fossil

Стильні великі сумки

У 2024 році наймоднішою річчю стане сумка велетенських розмірів. Так вважають такі мегадизайнери, як Givenchy, Bottega Veneta, Prada, The Row. Від величезних шкіряних мішків, що панують над землею, у Victoria Beckham, чи полотняні сумки для садівництва у Max Mara, у які можна помістити половину власної квартири.

На фото велетенська плетена сумка
Фото: BOTTEGA VENETA
На фото руда велика сумка з довгими ручками
Фото: cuyana

Сумки Blossom

Квіти пануватимуть скрізь, але це не будуть застарілі варіанти на кшталт оббивки бабусиного  дивану. тривимірні квіти у Balmain і 3.1 Phillip Lim, великі принти квітів у Chanel, завитки тканин і перлин у формі розеток у Simone Rocha. Якщо вам до вподоби квітковий тренд, але ви не ризикуєте придбати сумку, почніть з гаманця з квітами чи маленької сумки з пелюстками у вигляді аплікацій.

На фото сумка з квітами
Фото: 3.1 PHILLIP LIM
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як підібрати сумку під форму фігури. Маленькі деталі, на які треба звернути увагу, щоб обрати найкращу модель.