7 універсальних кольорів сумок у 2024 році: аксесуари таких відтінків можна поєднувати з будь-чим

Шопінг
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото рожева сумка
Фото: pvdesigner.

До яких кольорів сумок варто придивитися

Стильна, красива, вишукана сумка може перетворити звичайний образ на приголомшливий ансамбль. Обирати свій аксесуар потрібно зважаючи на тип фігури, базовий гардероб, роботу, ріст. Для жінки сумочка - е функціональне доповнення образу, родзинка комплекту та емоційна підтримка.

Багато жінок обирають класичну чорну сумку вважаючи її універсальною та здатною доповнити будь-який одяг. Проте існує велика палітра різноманітних відтінків, які можна вдало поєднувати для підкреслення свого гардероба, розповідає instyle.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Срібло

Сріблястий відтінок сумки дивовижним чином гармонує з різними кольорами в одязі. Цей колір лишається улюбленим багато років та не виходить з моди.

На фото жінка зі срібною сумкою
Фото: bagllet
На фото срібляста сумка
Фото: anko

Вишнево-червоний

Якщо правильно носити такий відтінок стає практично нейтральним. Він ідеально поєднується з леопардовими принтами та одягом у землистих відтінках.

На фото лакована червона сумка
Фото: aliexpress
На фото червона сумка
Фото: olx.ua

Бузковий колір

Відтінки фіолетового цієї весни шалено модні. Це унікальний варіант, який створює заспокійливий контраст із такими кольорами, як смарагдово-зелений, заварний жовтий, маково-червоний і безліч інших відтінків.

На фото бузкова сумка
Фото: prom.ua
На фото фіолетова сумка
Фото: emili.com

Шоколадно-коричневий

Це чудова альтернатива чорному кольору. Відтінок мокко створює чудові поєднання з коштовними тонами, такими як пурпурний, а також з більш м’якими відтінками, такими як ніжний блакитний.

На фото шоколадна поясна сумка
Фото: woolberry
На фото коричнева сумка
Фото: ankobags

Рожевий

Це надзвичайно романтичний відтінок, який вдало поєднується з різним одягом. Добре пасує та підкреслює пісочні, золоті, бежеві та молочні відтінки.

На фото рожева сумка
Фото: thewings
На фото рожева сумка
Фото: blanknote

Зелений

Такий колір здатний додати життя та підкреслити блакитні, білі та кремові відтінки. Також чудово гармонує з одягом кольору фуксії, фіолетовим, криваво-помаранчевим, а також м’ятно-зеленим.

На фото зелена сумка
Фото: blanknote
На фото зелена сумка
Фото: wfc.tv

Відтінок океану

Сумки небесних відтінків гарно комбінуються та поєднуються з різноманітними кольорами від фіолетового до насиченого теракотового.

На фото сумка небесного кольору
Фото: seredashop
На фото сумка небесного кольору
Фото: shafa
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які аксесуари будуть шалено модними у весняному сезоні 2024 року. Від дивовижних брошок до тенісних кольє, які можна носити кожного дня.